CONTACT GRATIS ZOEKERTJE TOEVOEGEN INLOGGEN
   tweedehands
              
VERZAMELEN
Verzamelen is een leuke hobby. Als sinds de oertijd zijn mensen aan het verzamelen bijvoorbeeld bosbessen. Bovendien is verzamelen heel leerrijk, omdat u altijd nieuwe dingen ontdekt. Verder bevordert het ook de sociale contacten omdat verzamelaars spullen uitwisselen of ruilen onder elkaar. Vaak worden er ook verzamelbeurzen georganiseerd met gespecialiseerde handelaars. Er bestaan ook verzamelclubs waar verzamelaars elkaar kunnen ontmoeten. Heel diverse artikelen kunnen verzameld worden. Het internet biedt tegenwoordig een plaats waar verzamelobjecten kunnen geruild, gekocht of verkocht worden. Snuffel dus gerust wat rond op deze website.
ZOEKERTJES
Aansteker Ansichtkaarten Bankbiljetten Beelden Brouwerijen Blikverpakkingen
Brandweer Coca-Cola Disney/Pixar Eierdoppen Etiketten Flessen
Glaswerk Handtekeningen Jukebox Lucifers Koningshuis Modelauto's
Monarchie Munten/Numismatiek Nummerplaat Pennen Penningen Pokemon
Posters Postkaarten Postzegels/Filatelie Rouwprenten Sleutelhanger Sigarenbanden
Spaarpotjes Spaarzegel Spelden Stickers Tabaksartikelen Telefoonkaarten
Theezakken Zoutvaten Zwaarden
ANDERE CATEGORIEňN
Auto's Computer Bijverdienen Sport Boeken Telecom
Boten Antiek Speelgoed Kleding Dieren Interieur
  
YEZZZ nodigt u uit om ook een GRATIS advertentie te plaatsen. Om een wachtwoord aan te vragen, ga terug naar de homepagina en klik bovenaan in het midden: ZOEKERTJE PLAATSEN. Deze website bevat online advertenties met vele foto's voor alle verhandelbare goederen en voor services en diensten. Gratis adverteren en aanbieden voor particulieren en handelaars met toevoegen beschrijvingen en opladen van foto's. Gratis kopen en verkopen. Indien u echter op zoek bent naar een bepaald product, kies hierboven een hoofd-categorie en dan een sub-categorie en bekijk de advertenties.

YEZZZ is een website van: To The Point bvba, Parkstraat 41, 9700 Oudenaarde, BelgiŽ, BTW BE 0893.073.357
 

Deze website is een gratis marktplaats voor nieuwe en tweedehands artikelen en producten. Hier zijn verzamelen en bijhorende artikelen te koop (nieuw en tweedehands). Via gratis advertenties kunnen particulieren en handelaars hun verzamelen aanbieden. In de rubriek verzamelen staan zoekertjes uit BelgiŽ en Nederland. Verkoop hier ook uw verzamelen met een gratis zoekertje. Verkoop van verzamelen, verzamelen te koop. Online advertenties met vele foto's op onze grote website voor alle verhandelbare goederen en voor services en diensten. Zoek en vind 2dehands verzamelen en andere spullen.