CONTACT GRATIS ZOEKERTJE TOEVOEGEN INLOGGEN
   tweedehands
              
TICKETS TE KOOP/AANGEBODEN
Uitgaan is heel leuk in het weekend. Er worden vaak concerten georganiseerd in de grote steden. Bij bekende groepen is het soms moeilijk een ticket te bemachtigen omdat de tickets vaak in 24 uur zijn uitverkocht. Wanneer u er niet in geslaagd bent om een ticket te kopen van uw favoriete popgroep is het geen slecht idee om eens het aanbod te bekijken op advertentiesites zoals deze. Wie kan u er toch nog een ticket op de kop tikken tegen hopelijk een schappelijke prijs. Enkel particulieren mogen tegenwoordig nog tickets te koop aanbieden. Verkopen met woekerwinsten zijn verboden. In ons land zijn er een paar zeer bekende concerthallen waar vaak optreden plaatsvinden of zelf festivals.
ZOEKERTJES
Concertkaartjes Fuiven Flanders Expo Marktrock Sportpaleis Toegangskaarten
Tour & Taxis Vliegtickets Werchter
ANDERE CATEGORIEňN
Auto's Verzamelen Fietsen Sport Kamperen Telecom
Tuin Antiek Speelgoed Kleding Dieren Interieur
  
YEZZZ nodigt u uit om ook een GRATIS advertentie te plaatsen. Om een wachtwoord aan te vragen, ga terug naar de homepagina en klik bovenaan in het midden: ZOEKERTJE PLAATSEN. Deze website bevat online advertenties met vele foto's voor alle verhandelbare goederen en voor services en diensten. Gratis adverteren en aanbieden voor particulieren en handelaars met toevoegen beschrijvingen en opladen van foto's. Gratis kopen en verkopen. Indien u echter op zoek bent naar een bepaald product, kies hierboven een hoofd-categorie en dan een sub-categorie en bekijk de advertenties.

YEZZZ is een website van: To The Point bvba, Parkstraat 41, 9700 Oudenaarde, BelgiŽ, BTW BE 0893.073.357
 

Deze website is een gratis marktplaats voor nieuwe en tweedehands artikelen en producten. Hier zijn tickets en bijhorende artikelen te koop (nieuw en tweedehands). Via gratis advertenties kunnen particulieren en handelaars hun tickets aanbieden. In de rubriek tickets staan zoekertjes uit BelgiŽ en Nederland. Verkoop hier ook uw tickets met een gratis zoekertje. Verkoop van tickets, tickets te koop. Online advertenties met vele foto's op onze grote website voor alle verhandelbare goederen en voor services en diensten. Zoek en vind 2dehands tickets en andere spullen.