CONTACT GRATIS ZOEKERTJE TOEVOEGEN INLOGGEN
   tweedehands

TWEEDEHANDS FAXTOESTEL

CATEGORIEňN
 Tickets
 Kleding
 Boeken
 Juwelen
 Speelgoed
 Computer
 Tuin
 Telecom
   -Antwoordapparaat
   -Faxtoestel
   -GSM Houder
   -Headsets
   -Satellietontvanger
   -Telefooncentrale
   -Telefoonkaarten
   -Telefoontoestel
FOTO TWEEDEHANDS ARTIKEL DATUM PRIJS
brother laser fax 2840 
brother laser fax lcd display faxgeheugen : 400 pagina's printresolutie : 300 x 600 dpi afmetinge: 368x360x311 kleur : grijs ... 
 1/1/2017  80,00 
telefoon-fax-antwoordapparaat 
bij deze nog 6 nieuwe faxrollen worden eveneens meegegeven. handleiding in het frans en het nederlands is erbij.... 
 1/9/2013  ? 20.00 
AANTAL: 2       PAGINA: 1 
YEZZZ nodigt u uit om ook een GRATIS advertentie te plaatsen. Om een wachtwoord aan te vragen, ga terug naar de homepagina en klik bovenaan in het midden: ZOEKERTJE PLAATSEN. Deze website bevat online advertenties met vele foto's voor alle verhandelbare goederen en voor services en diensten. Gratis adverteren en aanbieden voor particulieren en handelaars met toevoegen beschrijvingen en opladen van foto's. Gratis kopen en verkopen. Indien u echter op zoek bent naar een bepaald product, kies hierboven een hoofd-categorie en dan een sub-categorie en bekijk de advertenties.

YEZZZ is een website van: To The Point bvba, Parkstraat 41, 9700 Oudenaarde, BelgiŽ, BTW BE 0893.073.357
 

Deze website is een gratis marktplaats voor nieuwe en tweedehands artikelen en producten. Hier zijn faxtoestel en bijhorende artikelen te koop (nieuw en 2ehands). Via gratis advertenties kunnen particulieren en handelaars hun faxtoestel aanbieden. In de rubriek faxtoestel staan zoekertjes uit BelgiŽ en Nederland. Verkoop hier ook uw faxtoestel met een gratis zoekertje. Verkoop van faxtoestel, faxtoestel te koop. Online advertenties met vele foto's op onze grote website voor alle verhandelbare goederen en voor services en diensten. Zoek en vind 2dehands faxtoestel en andere spullen.