CONTACT GRATIS ZOEKERTJE TOEVOEGEN INLOGGEN
   tweedehands
              
TWEEDEHANDS TELECOM
De wereld van de telecommunicatie heeft de laatste tientallen jaren een grote evolutie meegemaakt. Waarschijnlijk is dit zelf ťťn van de sectoren die de grootste evolutie heeft meegemaakt. Vijftien jaar geleden was het nog vooruitstrevend om een GSM te bezitten terwijl dat nu een basishulpmiddel is voor iedereen. Tegenwoordig zijn de GSM's meer gaan lijken op computers waar men zelfs email kan lezen of internet bekijken. Een andere grote doorbraak was het internet. Het internet biedt ook een goede manier om tweedehands spullen die men toch niet meer nodig heeft te koop aan te bieden op advertentiesites zoals deze. Kijk dus maar gerust rond en misschien kan u een nieuwe GSM kopen of accessoires voor uw GSM of telefoon.
ZOEKERTJES
Alcatel GSM Antwoordapparaat Batterijen GSM Blackberry Faxtoestel GSM Bescherming
Headsets HTC GSM Iphone Motorola GSM Nokia GSM Samsung GSM
Satellietontvanger Siemens GSM Sony Ericsson GSM Telefooncentrales Telefoonkaarten Telefoontoestellen
ANDERE CATEGORIEňN
Auto's Verzamelen Fietsen Sport Kamperen Gezondheid
Tuin Antiek Speelgoed Kleding Tickets Interieur
  
YEZZZ nodigt u uit om ook een GRATIS advertentie te plaatsen. Om een wachtwoord aan te vragen, ga terug naar de homepagina en klik bovenaan in het midden: ZOEKERTJE PLAATSEN. Deze website bevat online advertenties met vele foto's voor alle verhandelbare goederen en voor services en diensten. Gratis adverteren en aanbieden voor particulieren en handelaars met toevoegen beschrijvingen en opladen van foto's. Gratis kopen en verkopen. Indien u echter op zoek bent naar een bepaald product, kies hierboven een hoofd-categorie en dan een sub-categorie en bekijk de advertenties.

YEZZZ is een website van: To The Point bvba, Parkstraat 41, 9700 Oudenaarde, BelgiŽ, BTW BE 0893.073.357
 

Deze website is een gratis marktplaats voor nieuwe en tweedehands artikelen en producten. Hier zijn telecom en bijhorende artikelen te koop (nieuw en tweedehands). Via gratis advertenties kunnen particulieren en handelaars hun telecom aanbieden. In de rubriek telecom staan zoekertjes uit BelgiŽ en Nederland. Verkoop hier ook uw telecom met een gratis zoekertje. Verkoop van telecom, telecom te koop. Online advertenties met vele foto's op onze grote website voor alle verhandelbare goederen en voor services en diensten. Zoek en vind 2dehands telecom en andere spullen.