tweedehandsWEST-VLAANDEREN ZOEKERTJES
ZOEKERTJE
 Categorie west-vlaanderen 
 Datum advertentie 8/11/2017 
 Aantal maal bekeken 37 
ALGEMENE KENMERKEN
 Titel Studio te koop aan de Belgische Kust Nieuwpoort Bad 
 Soort
 Aangeboden 
 Merk  
 Model  
 Jaar indienstneming  
 Kleur  
 Vraagprijs 97500 
 Ophaling/Verzending  
BESCHRIJVING
 Droom jij ook van een tweede verblijf aan de kust? Ben je op zoek naar een goedkope domici-lie adres? Kom je graag eens een weekendje naar de kust in de zomer? Zoek jij een kleine investeringseigendom in een stad met een voordelige belastingregime? Dan is deze studio misschien wel voor jou! Met een kleine opknapbeurt is deze studio klaar om jouw wens te vervullen. Studio met koer, living/slaapruimte met toegang tot koer, apart keukentje, badkamer en apart toilet, oppervlakte 40m≤, gelegen op wandelafstand van de zee. Deze leuke studio is te koop en gelegen in Nieuwpoort bad aan de Belgische Kust. De Studio ligt op 2-3 minuten wandelen van het strand in Nieuwpoort Bad. Direct in de buurt van de Studio heb je de winkelstraat de Albert I - laan waar je vele gekende winkels kan terugvinden alsook is er een Keurslager op de hoek waar je veel lekkers kan verkrijgen om te eten. Op de zeedijk heb je vele gezellige restaurantjes en terrassen om te genieten van je dag. Indien U interesse of vragen hebt, contacteer ons dan per email en wij antwoorden U spoedig.  
ADVERTENTIE
BIJZONDERE KENMERKEN
 Leuke Studio aan de Belgische Kust te koop 
CONTACTGEGEVENS
 Naam Anthony  
 Straat + nr Lijsterstraat 12 
 Gemeente Brugge 
 Telefoon +32476351209 
 Fax  
 Email-adres anthonyvdv7@yahoo.com 
FOTO: klik op de foto voor een groter beeld
TERUG  

   YEZZZ wil de grootste online markplaats en veilingsite worden in Vlaanderen en Nederland.
   We nodigen u uit om ook een GRATIS advertentie te plaatsen waarbij u uw tweedehands spullen kan te koop zetten of diensten aanbieden.
   Om een wachtwoord aan te vragen, klik hier: ZOEKERTJE PLAATSEN
   Indien u echter op zoek bent naar een bepaald product, kies hierboven een hoofd-categorie en dan een sub-categorie en bekijk de advertenties.

   YEZZZ is een website van: To The Point bvba, Parkstraat 41, 9700 Oudenaarde, BelgiŽ, BE 0893.073.357