tweedehandsWATERSPORT ZOEKERTJES
ZOEKERTJE
 Categorie watersport 
 Datum advertentie 1/10/2015 
 Aantal maal bekeken 491 
ALGEMENE KENMERKEN
 Titel KAMPEREN met survival rafting kajakken enz. 
 Soort
 Aangeboden 
 Merk geen 
 Model geen 
 Jaar indienstneming geen 
 Kleur geen 
 Vraagprijs 190 
 Ophaling/Verzending geen 
BESCHRIJVING
  Wij verhuren Stacaravans met 2 of 3 slaapkamers, met douche, toilet en t.v. Voor een betaalbare vakantie in de natuur van de Belgische Ardennen en Eifel op kindvriendelijke campings. Wifi op beide campings. Goede WANDEL en FIETSVAKANTIE mogelijkheden voor alle leeftijden door BelgiŽ, Duitsland en Luxemburg. MOUNTAINBIKEN over de Hoge Venen De barbeque en ook HUISDIEREN zijn bij ons TOEGESTAAN. Men spreekt Nederlands. Het circuit van SPA/FRANCORCHAMPS op 20 min. Shuttelbus tijden de formule 1. ANWB Camping Polleur ligt in het begin van de Ardennen in het mooie dal van de Hoegne. Met o.a. een zwembad, kinderbad en ook nog een peuterbad, winkel, cafe/restaurant met terras, frituur en jeugd disco. Veel recreatie en kinderanimatie in de schoolvakanties. En ook nog SURVIVAL met alle outdoor sporten. o.a. KAJAKKEN, RAFTING, KLIMMEN en ABSEILEN, Speleologie, Mountainbike, Quads rijden, Jeu de boules en nog veel meer! Familie Camping Oos Heem in de hoge Ardennen bij Luxemburg. Het is een kleine rustige camping dicht bij Duitsland en Luxemburg. Met o.a. zwembad en kinderbad. Aanbieding; April, mei juni, september en oktober (7=9) 9 Dagen huren, 7 betalen. Aanbieding; juli/aug. Dan geven wij korting indien u twee aaneengesloten weken huurt. Telefoon: 0455753111 Website: www.stacar.nl 
ADVERTENTIE
BIJZONDERE KENMERKEN
  
CONTACTGEGEVENS
 Naam caravan-verhuur 
 Straat + nr looierstr. 5 
 Gemeente Voerendaal 
 Telefoon 0455753111 
 Fax  
 Email-adres caravan1944@yahoo.com 
FOTO: klik op de foto voor een groter beeld
TERUG  

   YEZZZ wil de grootste online markplaats en veilingsite worden in Vlaanderen en Nederland.
   We nodigen u uit om ook een GRATIS advertentie te plaatsen waarbij u uw tweedehands spullen kan te koop zetten of diensten aanbieden.
   Om een wachtwoord aan te vragen, klik hier: ZOEKERTJE PLAATSEN
   Indien u echter op zoek bent naar een bepaald product, kies hierboven een hoofd-categorie en dan een sub-categorie en bekijk de advertenties.

   YEZZZ is een website van: To The Point bvba, Parkstraat 41, 9700 Oudenaarde, BelgiŽ, BE 0893.073.357