tweedehandsVRACHTWAGENS ZOEKERTJES
ZOEKERTJE
 Categorie vrachtwagens 
 Datum advertentie 13-5-2018 
 Aantal maal bekeken 62 
ALGEMENE KENMERKEN
 Titel Bijzonder rouwvervoer in Nederland en België. 
 Soort
 Aangeboden 
 Merk SCANIA 
 Model 143H 
 Jaar indienstneming 1980 
 Kleur zwart 
 Vraagprijs 12345 
 Ophaling/Verzending 0 
BESCHRIJVING
 Wat te doen als een chauffeur of truckliefhebber in hart en nieren overleden is? Het leven van deze chauffeur is het mooist te weerspiegelen door hem/haar met zijn/haar eigen truck naar de laatste rustplaats te brengen. In zo’n geval kunt u ons professioneel UitvaartFrame huren. Dit frame past op elke truck, zonder dat de koppelschotel verwijdert hoeft te worden. Hiermee is de overledene eervol te vervoeren. Er is keuze uit 3 verschillende uitvoeringen van het UitvaartFrame: • UitvaartFrame zonder dakje. • UitvaartFrame met dakje. • UitvaartFrame met dakje en gordijntjes. Het huren van ons UitvaartFrame kost € 275,- excl. 21% BTW voor 1 dag (= 24 uur met redelijke marge). Extra dagen kosten € 50,- excl. 21% BTW per dag extra. Dit bedrag dient in ons bezit te zijn vóórdat het UitvaartFrame opgehaald wordt. Wij hanteren boven op de huur een waarborgsom van € 500,- (contant). Deze waarborgsom wordt volledig terugbetaald zodra het frame onbeschadigd en schoon ingeleverd wordt. Indien men geen beschikking heeft over een truck, verzorgen wij een RouwTruck. Het betreft een zwarte SCANIA 143H (met rechthoekige neus), zie bijgevoegde foto. De prijs is afhankelijk van de locatie waar wij naar te moeten rijden. Voor informatie: +31 (0)621 418 530 info@uitvaartframe.nl http://www.rouwtruck.nl/ 
ADVERTENTIE
BIJZONDERE KENMERKEN
 Uitvaart / crematie / begrafenis / overlijden 
CONTACTGEGEVENS
 Naam Anita & Gijs Kleter 
 Straat + nr  
 Gemeente  
 Telefoon +31 (0)621 418 530 
 Fax  
 Email-adres info@uitvaartframe.nl 
FOTO: klik op de foto voor een groter beeld
TERUG  

   YEZZZ wil de grootste online markplaats en veilingsite worden in Vlaanderen en Nederland.
   We nodigen u uit om ook een GRATIS advertentie te plaatsen waarbij u uw tweedehands spullen kan te koop zetten of diensten aanbieden.
   Om een wachtwoord aan te vragen, klik hier: ZOEKERTJE PLAATSEN
   Indien u echter op zoek bent naar een bepaald product, kies hierboven een hoofd-categorie en dan een sub-categorie en bekijk de advertenties.

   YEZZZ is een website van: To The Point bvba, Parkstraat 41, 9700 Oudenaarde, België, BE 0893.073.357