tweedehandsVLOEREN ZOEKERTJES
ZOEKERTJE
 Categorie vloeren 
 Datum advertentie 20-6-2014 
 Aantal maal bekeken 597 
ALGEMENE KENMERKEN
 Titel Ervaren vloerder biedt zijn diensten aan om samen met u uw vloertegels te plaats 
 Soort
 Aangeboden 
 Merk  
 Model  
 Jaar indienstneming  
 Kleur  
 Vraagprijs  
 Ophaling/Verzending  
BESCHRIJVING
 Ik doe vloer, faience en terraswerken samen met de klanten op deze manier spaart u veel geld uit en is uw werk perfect uitgevoerd, terwijl als u alleen de werken zou uitvoeren u niet alle kneepjes van het vak kent en er veel fouten zouden kunnen gebeuren met alle gevolgen van dien. U moet zelf niet kunnen vloeren enkel meehelpen voor het scheppen van bijvoorbeeld zand als er chape moet binnen gepompt worden of alles aanbrengen zoals de tegels klaarzetten. Ik ben een vloerder met meer dan 15 jaar ervaring. Ik ben gespecialiseerd in het plaatsen van tegels op de traditionele manier op mortel in de verse chape zoals natuursteen, keramische tegels, plaatsen vloeren op vloerverwarming, betegelen en waterdicht maken van inloopdouches, plaatsen van terassen. Er kunnen ook nog andere werken uitvoeren zoals plaatsen van tabletten, injecteren van muren, plaatsen trappen in natuursteen, plaatsen vloer en muurtegels op lijm enz. Ik kom altijd eerst eens ter plaatse om de werken te bekijken en te bespreken en er wordt op voorhand ook altijd een prijs afgesproken en vastgelegd. U betaald mij per uur en alles verloopt eerlijk want u bent de duur van de werken ter plaatse en helpt mee zodat er niet meer uren gerekend worden dan er gewerkt worden. Ik werk zeer nauwkeurig en de werken worden strikt volgens de regels van de kunst uitgevoerd. Ik kan zeer goede referenties doorgeven van verschillende tevreden klanten. Voor inlichtingen, contacteer mij Verleysen Alfons 9280 lebbeke Gsm 0496/54.82.27 Tel 052/40.80.32 Bellen na 18uur Of stuur een mail u krijgt dan altijd een antwoord terug.  
ADVERTENTIE
BIJZONDERE KENMERKEN
  
CONTACTGEGEVENS
 Naam verleysen A 
 Straat + nr dendermondsesteenweg 73/2 
 Gemeente lebbeke 
 Telefoon 0496/54.82.27 
 Fax  
 Email-adres alfons.verleysen@skynet.be 
TERUG  

   YEZZZ wil de grootste online markplaats en veilingsite worden in Vlaanderen en Nederland.
   We nodigen u uit om ook een GRATIS advertentie te plaatsen waarbij u uw tweedehands spullen kan te koop zetten of diensten aanbieden.
   Om een wachtwoord aan te vragen, klik hier: ZOEKERTJE PLAATSEN
   Indien u echter op zoek bent naar een bepaald product, kies hierboven een hoofd-categorie en dan een sub-categorie en bekijk de advertenties.

   YEZZZ is een website van: To The Point bvba, Parkstraat 41, 9700 Oudenaarde, BelgiŽ, BE 0893.073.357