tweedehandsVIOOLLESSEN ZOEKERTJES
ZOEKERTJE
 Categorie vioollessen 
 Datum advertentie 11/14/2017 
 Aantal maal bekeken 181 
ALGEMENE KENMERKEN
 Titel SOS Viool - Privé vioolles 
 Soort
 Aangeboden 
 Merk  
 Model  
 Jaar indienstneming  
 Kleur  
 Vraagprijs  
 Ophaling/Verzending  
BESCHRIJVING
 SOS Viool   Wil je muziek leren spelen op je eigen tempo en in een ontspannen sfeer? Zonder verplichte theorielessen, zonder druk, stress of examens? Heb je het druk met school, of met andere hobby's? Of is de muziekschool niet te combineren met een job en voel je meer voor de persoonlijke aanpak van privéles? Dan kan je bij mij terecht voor een degelijk lessenpakket, dat we kunnen aanpassen aan je persoonlijke verwachtingen en ambities. Dat kan wekelijks, tweewekelijks, of noem maar op, met of zonder theorie. Je kan bij mij zowel overdag als 's avonds terecht, een vaste dag hoeft evenmin.   Je hoeft geen voorkennis te hebben van notenleer of een instrument. Iedereen kan bij mij terecht, van beginner tot gevorderde conservatoriumstudent. Ik heb veel ervaring met lesgeven aan zowel jonge kinderen, adolescenten als volwassenen. Mijn aanpak is zeer persoonlijk en aangepast aan elke leerling afzonderlijk. Alle stijlen zijn mogelijk. Je lessen worden volledig op jouw maat gemaakt. Wil je een bepaald stuk leren spelen? Of wil je het instrument beter leren kennen? Alles kan!   GRATIS PROEFLES! Meer info: www.sosviool.be 
ADVERTENTIE
BIJZONDERE KENMERKEN
  
CONTACTGEGEVENS
 Naam Anouk Lievens 
 Straat + nr  
 Gemeente Wachtebeke 
 Telefoon 0479/311566 
 Fax  
 Email-adres sosviool@hotmail.com 
FOTO: klik op de foto voor een groter beeld
TERUG  

   YEZZZ wil de grootste online markplaats en veilingsite worden in Vlaanderen en Nederland.
   We nodigen u uit om ook een GRATIS advertentie te plaatsen waarbij u uw tweedehands spullen kan te koop zetten of diensten aanbieden.
   Om een wachtwoord aan te vragen, klik hier: ZOEKERTJE PLAATSEN
   Indien u echter op zoek bent naar een bepaald product, kies hierboven een hoofd-categorie en dan een sub-categorie en bekijk de advertenties.

   YEZZZ is een website van: To The Point bvba, Parkstraat 41, 9700 Oudenaarde, België, BE 0893.073.357