tweedehandsVAKANTIEHUISJES ZOEKERTJES
ZOEKERTJE
 Categorie vakantiehuisjes 
 Datum advertentie 8/13/2017 
 Aantal maal bekeken 50 
ALGEMENE KENMERKEN
 Titel Zeer volledige stacaravan te koop 
 Soort
 Aangeboden 
 Merk Willerby 
 Model  
 Jaar indienstneming 2014 
 Kleur wit  
 Vraagprijs 39900 
 Ophaling/Verzending geen 
BESCHRIJVING
 Uitzonderlijk mooie (stacaravan-Tinyhouse) te koop op een mooie sterren camping in de kempen met zwemvijver en gezellig toerisme in de vakantieperiodes, permanente bewoning geen probleem! Dit Tinyhouse "De Boself" gedoopt, is een staaltje van kunstzinnig genot! De boself bezit 3 gemeubelde buitenterrassen: schommelstoel, tuinmeubelen, vaste BBQ/korf, zitbank, een ruim tuinhok met combi diepvriezer/koelkast van Miele met werkbank en kennel), een kwartelhok en kippenhok, een fietsenstalling en buitenmeubelstalling, onder de stacaravan is nog een gesloten ruimte voor opslag. Volledig omheind en dus hondvriendelijk! Aan de binnenzijde van De Boself is er ruim 65 vierkante meter woonplaats tot het optimale benut. Er is een grote voortent van ruim 10 vierkante meter, wintervast, geļntegreerd in de volledige woonruimte, zwaar geļsoleerd en volledig opgetrokken in laminaat net zoals de gehele caravan met metalen deuren zowel inkomdeur als terrasdeur, deze is opgedeeld in eetkamer met opslag voor de vliegenramen en wasplaats waar een Samsung ecobubble wasmachine staat. Hierna komt men in de leefruimte waar een extra slaapplaats van de bank kan worden gemaakt maar waar de bank ook in een tv meubel kan worden omgezet, er staat een speksteen pelletkachel 14KW die volautomatisch werkt en zoals een centrale verwarming de gehele woonplaats van warmte voorziet (aankoopwaarde 8000€), hierna heb je een mooie keuken voorzien van alle belangrijke accommodatie: gril en bakoven, ingebouwde koelkast, gasfornuis... Je komt hier ook de eerste tienerkamer tegen die voorzien is van echte meubelen! In de opengewerkte hal is er een klein maar schattige doucheruimte/zitbad met badkamermeubel, een apart toilet, de tweede kinderkamer is ruimer en bevat televisie en veel opslagruimte, onder de bedden is er ook veel ruimte voor dekbedden en zaken die men niet dagelijks gebruikt. In de hal is er plek voorzien als vestiaire waar men jassen kan ophangen met ingebouwde schoenenkast. Hierna komen we aan op een prachtige master bedroom met bed van 180x200 volledig bemeubeld met ruime commode. Het gehele tinyhouse is gebruikszuinig maar ook gebruiksvriendelijk gebouwd, overal led verlichting met makkelijk te vervangen voorzieningen voor adaptors en spots. Ook de buitenverlichting is energiezuinig en rijkelijk aanwezig, daarnaast is voor de veiligheid een warmwaterboiler geplaatst in de keuken. Overal is nieuwe elektriciteit geplaatst, de gehele stacaravan is volledig gestript geweest, alle gasleidingen, waterleidingen, aflopen zijn vervangen (ruim 50000€ onkosten aan dit project), je koopt een NIEUWE start! De vraagprijs is excl. commissie aan de eigenaar voor aankoop (10% van het aankoopbedrag en afhankelijk van de overeengekomen prijs), standplaatsgeld is betaald! U bent altijd welkom voor een bezoekje bel mij of sms 0493170953, prijs is bespreekbaar!  
ADVERTENTIE
BIJZONDERE KENMERKEN
 3 slaapkamers, 65 vierkante meter, zeer volledig, pelletkachel, echte meubelen, aangelegde tuin 
CONTACTGEGEVENS
 Naam IRis Janssen 
 Straat + nr Fazantendreef 31 
 Gemeente Wuustwezel 
 Telefoon 0032493170953 
 Fax  
 Email-adres reisronddewereld2014@gmail.com 
TERUG  

   YEZZZ wil de grootste online markplaats en veilingsite worden in Vlaanderen en Nederland.
   We nodigen u uit om ook een GRATIS advertentie te plaatsen waarbij u uw tweedehands spullen kan te koop zetten of diensten aanbieden.
   Om een wachtwoord aan te vragen, klik hier: ZOEKERTJE PLAATSEN
   Indien u echter op zoek bent naar een bepaald product, kies hierboven een hoofd-categorie en dan een sub-categorie en bekijk de advertenties.

   YEZZZ is een website van: To The Point bvba, Parkstraat 41, 9700 Oudenaarde, Belgiė, BE 0893.073.357