tweedehandsTHUISWERK ZOEKERTJES
ZOEKERTJE
 Categorie thuiswerk 
 Datum advertentie 3/20/2017 
 Aantal maal bekeken 205 
ALGEMENE KENMERKEN
 Titel Wij zoeken collega's voor thuiswerk 
 Soort
 Gevraagd 
 Merk  
 Model  
 Jaar indienstneming  
 Kleur  
 Vraagprijs  
 Ophaling/Verzending  
BESCHRIJVING
 Ben je op zoek naar thuiswerk en wil je van de voordelen van thuiswerk genieten zoals thuis zijn voor je huishouden en je gezin, meer vrije tijd voor jezelf, geen files meer enzoverder? Dan kunnen wij jou helpen want wij zijn op zoek naar collega's om ons team te komen versterken. Dit thuiswerk is perfect combineerbaar met je huidige activiteiten en is voor iedereen vanaf 18 jaar. Wij vragen enkele competenties van jou en die zijn Minimum leeftijd van 18 jaar Je kunt overweg met de computer, internet en social media zoals Facebook Je hebt enthousiasme, inzet, geduld en doorzettingsvermogen Je bent leergierig en steeds bereid een goed advies aan te nemen van jouw persoonlijke coach Je kunt minimum 10 uur per week vrij maken voor deze thuiswerkbaan Je werkt graag in teamverband Wat bieden wij jou aan? Gratis opleidingen van het bedrijf uit Gratis steun van een eigen persoonlijke coach Een kans om gezonder te leven Extra bonussen in de vorm van internationale reizen, auto van het bedrijf, winstverdeling Later een extra op je pensioen Het is overerfbaar, later kunnen je kinderen je werk overnemen Wens je meer informatie, ga dan naar onze website en vraag informatie aan via ons webformulier. www.gratisvanthuisuitwerken.be 
ADVERTENTIE
BIJZONDERE KENMERKEN
  
CONTACTGEGEVENS
 Naam Jasmina 
 Straat + nr  
 Gemeente Waregem 
 Telefoon  
 Fax  
 Email-adres info@gratisvanthuisuitwerken.be 
FOTO: klik op de foto voor een groter beeld
TERUG  

   YEZZZ wil de grootste online markplaats en veilingsite worden in Vlaanderen en Nederland.
   We nodigen u uit om ook een GRATIS advertentie te plaatsen waarbij u uw tweedehands spullen kan te koop zetten of diensten aanbieden.
   Om een wachtwoord aan te vragen, klik hier: ZOEKERTJE PLAATSEN
   Indien u echter op zoek bent naar een bepaald product, kies hierboven een hoofd-categorie en dan een sub-categorie en bekijk de advertenties.

   YEZZZ is een website van: To The Point bvba, Parkstraat 41, 9700 Oudenaarde, BelgiŽ, BE 0893.073.357