tweedehandsTHUISWERK ZOEKERTJES
ZOEKERTJE
 Categorie thuiswerk 
 Datum advertentie 3/14/2017 
 Aantal maal bekeken 186 
ALGEMENE KENMERKEN
 Titel Schoonheid en gezondheid medewerkers gezocht M/V 
 Soort
  
 Merk  
 Model  
 Jaar indienstneming  
 Kleur  
 Vraagprijs  
 Ophaling/Verzending  
BESCHRIJVING
 Functieomschrijving Wij zoeken medewerkers die graag mensen helpen met het verbeteren van hun gezondheid en schoonheid. Je kan dit van thuis uit beoefenen. Je kiest zelf je eigen dagen en uren dat je wenst te werken. Je krijgt gratis opleiding en gratis begeleiding. Profiel Je kan vlot met de computer, social media en internet overweg Je kan goed met mensen communiceren en in teamverband werken Je hebt ambitie, doorzettingsvermogen en inzet Je kan minimum 5 uur per week vrijmaken Telefonische prospectie is voor jou niet vreemd Je houd van gezondheid en schoonheid Je bent in bezit van een Skypeaccount of bent bereid deze gratis aan te vragen Je bent leergierig en bereid om de opleidingen te volgen Aanbod Je hebt de kans samen te werken met een bedrijf dat ondertussen al 38 jaar actief is over meer dan 158 landen. Dit bedrijf biedt je toekomstperspectieven waarin je onbeperkte doorgroeimogelijkheden hebt. Een bedrijf dat mensen waardering geeft voor het harde werk en hun beloond met verschillende beloningssystemen. Verdiensten De verdiensten verschillen heel vaak door het hoeveel tijd dat je er in steekt. Dit is geen snel rijk systeem. Loon naar werk. Solliciteren Gelieve een kijkje te nemen op onze website voor meer informatie of een mailtje sturen met jouw naam, woonplaats, land en telefonische contact gegevens. Een medewerker uit jouw regio zal vervolgens contact met je opnemen om een afspraak vast te leggen www.gratisbijverdienste.be 
ADVERTENTIE
BIJZONDERE KENMERKEN
  
CONTACTGEGEVENS
 Naam Helena 
 Straat + nr Schepen Beckersstraat 5 
 Gemeente Gingelom 
 Telefoon  
 Fax  
 Email-adres info@gratisbijverdienste.be 
FOTO: klik op de foto voor een groter beeld
TERUG  

   YEZZZ wil de grootste online markplaats en veilingsite worden in Vlaanderen en Nederland.
   We nodigen u uit om ook een GRATIS advertentie te plaatsen waarbij u uw tweedehands spullen kan te koop zetten of diensten aanbieden.
   Om een wachtwoord aan te vragen, klik hier: ZOEKERTJE PLAATSEN
   Indien u echter op zoek bent naar een bepaald product, kies hierboven een hoofd-categorie en dan een sub-categorie en bekijk de advertenties.

   YEZZZ is een website van: To The Point bvba, Parkstraat 41, 9700 Oudenaarde, BelgiŽ, BE 0893.073.357