tweedehandsTHUISWERK ZOEKERTJES
ZOEKERTJE
 Categorie thuiswerk 
 Datum advertentie 7/13/2016 
 Aantal maal bekeken 363 
ALGEMENE KENMERKEN
 Titel Wij zoeken ambitieuze mensen ( M/V ) 
 Soort
 Aangeboden 
 Merk  
 Model  
 Jaar indienstneming  
 Kleur  
 Vraagprijs  
 Ophaling/Verzending  
BESCHRIJVING
 Dit thuiswerk is voor iedereen die op zoek is naar een eerlijk en betrouwbaar werk van thuis uit. Het is een aanbod waarbij wij onze tijd investeren in jou door middel van persoonlijke coaching en opleidingen van het bedrijf. Het gaat om een uniek bewezen verdienconcept waarmee je verschillende mogelijkheden hebt om een extra bijverdienste, gratis bijverdienste, extra inkomen of hoofdinkomen op te bouwen. Perfect combineerbaar met uw huidige baan of zelfstandige activiteit. Iedereen vanaf 18 jaar, maakt niet uit wat voor achtergrond, ras of godsdienst, kan starten met deze bijverdienste of hoofdverdienste. Uw taken: Aanbieden van verzorging en schoonheidsproducten op basis van aloŽ vera Opbouwen van een eigen team om uw werk te verdelen over uw team Uw team begeleiden en coachen om hen te helpen te groeien in hun business Wie zoeken wij? Minimum leeftijd van 18 jaar Je kunt overweg met de computer, internet en social media zoals Facebook Je hebt enthousiasme, inzet, geduld en doorzettingsvermogen Je bent leergierig en steeds bereid een goed advies aan te nemen van jouw coach Je kunt minimum 10 uur per week vrij maken voor deze thuiswerkbaan Je werkt graag in teamverband Wat bieden wij? Gratis opleidingen van het bedrijf uit Gratis steun van een eigen persoonlijke coach Een kans om gezonder te leven Extra bonussen in de vorm van internationale reizen, auto van het bedrijf, winstverdeling Later een extra pensioen Overerfbaar, als je kinderen hebt kun je jouw inkomsten aan je kinderen overlaten Aanmelden of informatie aanvragen? U kunt zich aanmelden of informatie aanvragen door een mail te sturen met uw naam, telefoon of gsm nummer, woonplaats, land en uw motivatiebericht of u kunt onze website bezoeken en van daaruit een afspraak maken. www.gratisvanthuisuitwerken.be  
ADVERTENTIE
BIJZONDERE KENMERKEN
  
CONTACTGEGEVENS
 Naam dit product is helaas reeds verkocht 
 Straat + nr dit zoekertje is niet meer geldig 
 Gemeente Maasmechelen 
 Telefoon te laat 
 Fax volgende keer beter 
 Email-adres blijven zoeken 
FOTO: klik op de foto voor een groter beeld
TERUG  

   YEZZZ wil de grootste online markplaats en veilingsite worden in Vlaanderen en Nederland.
   We nodigen u uit om ook een GRATIS advertentie te plaatsen waarbij u uw tweedehands spullen kan te koop zetten of diensten aanbieden.
   Om een wachtwoord aan te vragen, klik hier: ZOEKERTJE PLAATSEN
   Indien u echter op zoek bent naar een bepaald product, kies hierboven een hoofd-categorie en dan een sub-categorie en bekijk de advertenties.

   YEZZZ is een website van: To The Point bvba, Parkstraat 41, 9700 Oudenaarde, BelgiŽ, BE 0893.073.357