tweedehandsPIANOLESSEN ZOEKERTJES
ZOEKERTJE
 Categorie pianolessen 
 Datum advertentie 27-6-2017 
 Aantal maal bekeken 325 
ALGEMENE KENMERKEN
 Titel Pianoles Jens Pfennig 
 Soort
 Aangeboden 
 Merk  
 Model  
 Jaar indienstneming  
 Kleur  
 Vraagprijs 30 
 Ophaling/Verzending  
BESCHRIJVING
 Professionele pianist Jens Pfennig biedt privélessen piano aan iedereen van alle leeftijden vanaf 6 jaar aan. Het maakt niet uit of je beginneling bent of al gevorderd. Voorkennis van notenleer en muziektheorie is geen vereiste. Deze kunnen, parallel met het leren pianospelen, in de lessen geďntegreerd worden. De lessen zijn op maat: er wordt altijd vertrokken vanuit de wensen, interesses en persoonlijke doelstellingen van de leerling. Ik werk steeds een gepersonaliseerd leertraject uit. Qua muziekstijlen zijn er diverse mogelijkheden zoals klassiek, pop en filmmuziek. Ik werk met verschillende soorten handleidingen en lesmateriaal: wat er gebruikt wordt hangt af van de leeftijd van de leerling, van welke richting hij/zij wil inslaan en van zijn/haar doelstellingen. Ik geef aandacht aan zowel het speeltechnische aspect alsook tegelijk hiermee het opbouwen van muzikaliteit en zelfexpressie. Dus ook het stimuleren en aanmoedigen van een persoonlijke inbreng in het musiceren. De lessen worden op een gestructureerde manier uitgebouwd, het leerproces verloopt stap voor stap. Via echte coaching en begeleiding probeer ik het onderste uit de kan te halen. Het plezier van het musiceren wordt nooit uit het oog verloren! Naast de gewone lessen zijn er ook bijlessen mogelijk: mensen die al ergens anders les volgen en graag een tweede visie wensen of extra ondersteuning in de aanloop naar een optreden, examen of ander project kunnen ook bij mij terecht. Het tarief voor een les (=een uur) bedraagt 30 euro. De lessen gaan door op wekelijkse of tweewekelijkse basis. Ze kunnen plaatsvinden op een locatie in 2640 Mortsel (buurt Hof van Rieth), waar een vleugelpiano ter beschikking staat. Als u mij contacteert zal ik u het juiste adres doorgeven. Aan huis is ook mogelijk, indien de verplaatsing haalbaar is voor mij en inpasbaar in mijn lessenschema. Bent u geďnteresseerd of wenst u meer informatie? Aarzel dan niet en neem contact met mij op door te reageren op dit zoekertje. U kan mij ook steeds telefonisch bereiken op het nummer 0493/66.16.95. Zie ook: https://privepianolessen.com/ Hopelijk tot binnenkort! 
ADVERTENTIE
BIJZONDERE KENMERKEN
  
CONTACTGEGEVENS
 Naam Jens Pfennig 
 Straat + nr  
 Gemeente Edegem 
 Telefoon 0493661695 
 Fax  
 Email-adres jens.pfennig1@gmail.com 
FOTO: klik op de foto voor een groter beeld
TERUG  

   YEZZZ wil de grootste online markplaats en veilingsite worden in Vlaanderen en Nederland.
   We nodigen u uit om ook een GRATIS advertentie te plaatsen waarbij u uw tweedehands spullen kan te koop zetten of diensten aanbieden.
   Om een wachtwoord aan te vragen, klik hier: ZOEKERTJE PLAATSEN
   Indien u echter op zoek bent naar een bepaald product, kies hierboven een hoofd-categorie en dan een sub-categorie en bekijk de advertenties.

   YEZZZ is een website van: To The Point bvba, Parkstraat 41, 9700 Oudenaarde, België, BE 0893.073.357