tweedehandsPIANOLESSEN ZOEKERTJES
ZOEKERTJE
 Categorie pianolessen 
 Datum advertentie 10-3-2017 
 Aantal maal bekeken 279 
ALGEMENE KENMERKEN
 Titel pinaoles in gent 
 Soort
 Aangeboden 
 Merk  
 Model  
 Jaar indienstneming  
 Kleur  
 Vraagprijs 25 
 Ophaling/Verzending  
BESCHRIJVING
 Hallo, dag pianoliefhebbers Ik geef pianolessen bij mij thuis in Gent. Ik ben lerares geweest aan het conservatorium van Moskou en Almaty en speel in een ensemble ‘Mezzo & Co’. Wil jij je droom om pianist te worden waar maken? Kom eens langs in mijn muziekstudio: ‘Mezzo instituut voor piano en cello’. Ik geef pianoles aan mensen van alle leeftijden en niveaus. Beginnende pianisten leren stapsgewijs hun muzikale talenten te ontwikkelen, gevorderden scherpen hun skills aan door nieuwe uitdagingen aan te gaan. Bij mij krijgt u aangename en afwisselende pianolessen, steeds aangepast aan uw persoonlijke wensen en mogelijkheden. Kinderen vanaf 7 jaar maken op een speelse manier kennis met het instrument en leren aan de hand van eenvoudige liedjes en klapspelletjes hun eerste stukjes spelen. Leerlingen die al een beetje ouder zijn, maken kennis met de geheime taal van de muziek en leren al doende de notenleer die ze bij de stukjes nodig hebben Volwassenen zijn natuurlijk ook welkom, met of zonder voorkennis van notenleer. Een les duurt een uurtje en kost 25 Euro  
ADVERTENTIE
BIJZONDERE KENMERKEN
  
CONTACTGEGEVENS
 Naam freddy jacobs 
 Straat + nr Brusselse Steenweg 81 
 Gemeente Ledeberg 
 Telefoon  
 Fax  
 Email-adres frjacobs@telenet.be 
FOTO: klik op de foto voor een groter beeld
TERUG  

   YEZZZ wil de grootste online markplaats en veilingsite worden in Vlaanderen en Nederland.
   We nodigen u uit om ook een GRATIS advertentie te plaatsen waarbij u uw tweedehands spullen kan te koop zetten of diensten aanbieden.
   Om een wachtwoord aan te vragen, klik hier: ZOEKERTJE PLAATSEN
   Indien u echter op zoek bent naar een bepaald product, kies hierboven een hoofd-categorie en dan een sub-categorie en bekijk de advertenties.

   YEZZZ is een website van: To The Point bvba, Parkstraat 41, 9700 Oudenaarde, België, BE 0893.073.357