tweedehandsDAMESKLEDING ZOEKERTJES
ZOEKERTJE
 Categorie dameskleding 
 Datum advertentie 2-7-2013 
 Aantal maal bekeken 619 
ALGEMENE KENMERKEN
 Titel Professionele webwinkels vanaf ?600,- ex btw 
 Soort
 Nieuw product 
 Merk webwinkel 
 Model ex btw 
 Jaar indienstneming  
 Kleur  
 Vraagprijs 600 
 Ophaling/Verzending  
BESCHRIJVING
 Aafke Mooij is een bedrijf gespecialiseerd in het opmaat maken van professionele webwinkels voor Nederlandse bedrijven. Wij maken geen gebruik van Amerikaanse software omdat online verkopen in Amerika natuurlijk heel andere vereisten heeft in vergelijking met in Nederland online verkopen. Wij zorgen ervoor dat u zich als ondernemer niet hoeft aantepassen aan uw website maar dat de website zich aan uw wensen aanpast. website laten maken Wat krijgt u bij ons? Webwinkels die zoekmachine vriendelijk zijn Webwinkels die zich aanpassen aan tablets en smartphones Webwinkels met Nederlandse BTW facturen Gemakkelijk Nederlandstalig admin paneel Geen storende taalfouten in het Nederlands op de webwinkel Gemakkelijk in het gebruik voor uw klanten Als ondernemer kunt u kiezen voor een standaard Amerikaans pakket zoals Wordpress of Joomla of u kunt kiezen voor maatwerk. Vergelijk de kwaliteit en de keus is snel gemaakt. proffessionele website laten maken http://www.aafkemooij.nl 020-894 6211 
ADVERTENTIE
BIJZONDERE KENMERKEN
  
CONTACTGEGEVENS
 Naam Aafke682 
 Straat + nr Brabant 
 Gemeente Oosterhout 
 Telefoon 020-894 6211 
 Fax  
 Email-adres aafke07@gmail.com 
TERUG  

   YEZZZ wil de grootste online markplaats en veilingsite worden in Vlaanderen en Nederland.
   We nodigen u uit om ook een GRATIS advertentie te plaatsen waarbij u uw tweedehands spullen kan te koop zetten of diensten aanbieden.
   Om een wachtwoord aan te vragen, klik hier: ZOEKERTJE PLAATSEN
   Indien u echter op zoek bent naar een bepaald product, kies hierboven een hoofd-categorie en dan een sub-categorie en bekijk de advertenties.

   YEZZZ is een website van: To The Point bvba, Parkstraat 41, 9700 Oudenaarde, BelgiŽ, BE 0893.073.357