tweedehandsBOUWMATERIAAL ZOEKERTJES
ZOEKERTJE
 Categorie bouwmateriaal 
 Datum advertentie 29-5-2018 
 Aantal maal bekeken 77 
ALGEMENE KENMERKEN
 Titel Gebouwdetectie 
 Soort
 Aangeboden 
 Merk  
 Model  
 Jaar indienstneming  
 Kleur Geel 
 Vraagprijs 0 
 Ophaling/Verzending 0 
BESCHRIJVING
 Energiefactuur naar beneden krijgen? Door je huis beter te isoleren of vocht- en tochtproblemen tijdig op te sporen kan u al heel wat besparen. Onze gespecialiseerde werknemers weten u in een mum van tijd te vertellen of u een vocht- of tochtprobleem hebt, waar leidingen liggen, of je huis goed geÔsoleerd is, ... Ook na een brand treden we vaak op, dit om niet voor het blote oog zichtbare schade vast te stellen. Via onze apparatuur kunnen we ook gericht hardnekkige verstoppingen detecteren. Wij detecteren niet enkel waar leidingen liggen of waar het probleem zich bevindt, maar wij geven ook oplossingen om dergelijke problemen te voorkomen. Mooi meegenomen, niet? PRIJS: te bepalen door De Bezige Bij Surf naar www.debezigebij.be Gebouwendetectie: Voor prospectie met de warmte-infraroodcamera FLIR betaalt de klant een bedrag van 300 euro. Hierin zit de prospectie en een verslag van de prospectie met fotoís, exclusief vervoerkosten en BTW. Dit bedrag wordt onmiddellijk vereffend bij de prospectie.  
ADVERTENTIE
BIJZONDERE KENMERKEN
 Next gen 
CONTACTGEGEVENS
 Naam De Bezige Bij 
 Straat + nr Centrum-Zuid 
 Gemeente Houthalen 
 Telefoon 011 42 70 84 
 Fax 011 43 64 21 
 Email-adres info@debezigebij.be 
TERUG  

   YEZZZ wil de grootste online markplaats en veilingsite worden in Vlaanderen en Nederland.
   We nodigen u uit om ook een GRATIS advertentie te plaatsen waarbij u uw tweedehands spullen kan te koop zetten of diensten aanbieden.
   Om een wachtwoord aan te vragen, klik hier: ZOEKERTJE PLAATSEN
   Indien u echter op zoek bent naar een bepaald product, kies hierboven een hoofd-categorie en dan een sub-categorie en bekijk de advertenties.

   YEZZZ is een website van: To The Point bvba, Parkstraat 41, 9700 Oudenaarde, BelgiŽ, BE 0893.073.357