tweedehandsBOUWMATERIAAL ZOEKERTJES
ZOEKERTJE
 Categorie bouwmateriaal 
 Datum advertentie 29-5-2018 
 Aantal maal bekeken 74 
ALGEMENE KENMERKEN
 Titel Drainking Blister 
 Soort
 Nieuw product 
 Merk Drainking 
 Model Drainking Ontstopper 
 Jaar indienstneming  
 Kleur Blauw zwart en goud 
 Vraagprijs 89,00 
 Ophaling/Verzending 25,00 
BESCHRIJVING
 De Drain King kan gebruikt worden voor het ontstoppen en preventief reinigen van leidingen. Urinoirs worden op milieuvriendelijke wijze grondig schoongespoten en de luchtjes verdwijnen. Ook te gebruiken voor bijvoorbeeld het schoonspuiten van bierleidingen. Alle onderdelen zijn los te verkrijgen. Voor deze blister, bestaande uit Drain King nr. 2, afvoeradapter, terugslagklep en slangklem in een kunststof koffer, betaalt u slechts 89 euro (incl. btw, excl. verzendingskosten) Hiermee kan je leidingen van 3.8 tot 7.6 cm reinigen. Vb. keuken-, bad- en doucheleidingen. Wenst u meer informatie te verkrijgen over de Drain King? Over het gebruik en de mogelijkheden? Mocht u één van deze artikelen apart willen bestellen? Of heb je leidingen van een andere formaat vb. leidingen van 2.5cm tot 5 cm (ventilatie, zwembaden), 7.6 tot 15.2 cm (kelderaansluiting, hoofdleidingen en riolering) of van 15.2 tot 25.2 cm (professioneel gebruik). Ook zulke Drain Kings zijn verkrijgbaar. Surf naar www.debezigebij.be  
ADVERTENTIE
BIJZONDERE KENMERKEN
  
CONTACTGEGEVENS
 Naam De bezige bij 
 Straat + nr Centrum-Zuid 2070  
 Gemeente HouthalenHelchteren 
 Telefoon  011 42 70 84 
 Fax 011 43 64 21 
 Email-adres info@debezigebij.be 
TERUG  

   YEZZZ wil de grootste online markplaats en veilingsite worden in Vlaanderen en Nederland.
   We nodigen u uit om ook een GRATIS advertentie te plaatsen waarbij u uw tweedehands spullen kan te koop zetten of diensten aanbieden.
   Om een wachtwoord aan te vragen, klik hier: ZOEKERTJE PLAATSEN
   Indien u echter op zoek bent naar een bepaald product, kies hierboven een hoofd-categorie en dan een sub-categorie en bekijk de advertenties.

   YEZZZ is een website van: To The Point bvba, Parkstraat 41, 9700 Oudenaarde, België, BE 0893.073.357