tweedehandsBIJVERDIENSTE ZOEKERTJES
ZOEKERTJE
 Categorie bijverdienste 
 Datum advertentie 16-8-2011 
 Aantal maal bekeken 638 
ALGEMENE KENMERKEN
 Titel Vertalers Italiaans / Nederlands 
 Soort
  
 Merk  
 Model  
 Jaar indienstneming  
 Kleur  
 Vraagprijs  
 Ophaling/Verzending  
BESCHRIJVING
 Vertalers Italiaans / Nederlands (m/w) De werkzaamheden We zoeken freelancers met een goed taalgevoel, die aan de hand van een Italiaans voorbeeld eenvoudige, korte teksten in het Nederlands vertalen. Hierbij kan het gaan om produktomschrijvingen, modetrends etc. Ook starters met een goed taalgevoel kunnen solliciteren. Een computer met internetaansluiting is een vereiste. U mag zelf bepalen wanneer, waar en hoeveel u werkt. Benodigde vaardigheden Uitstekende schriftelijke beheersing van de Nederlandse taal (bij voorkeur moedertaal) en een zeer goede kennis van het Italiaans. Het bedrijf Clickworker.com is een betaald crowdsourcing-platform, dat met behulp van talrijke freelancers, zogenaamde clickworkers, omvangrijke bedrijfsprocessen afwikkelt. Opdrachten van bedrijven worden door clickworker.com in mikrojobs opgesplitst en doorgegeven aan clickworkers, die met deze werkzaamheden online geld verdienen. Sollicitatie Ge?nteresseerd? Meldt u zich dan aan op: http://workplace.clickworker.com/become-a-clickworker/ Aanvullende informatie treft u aan op onze website: http://www.clickworker.com/  
ADVERTENTIE
BIJZONDERE KENMERKEN
  
CONTACTGEGEVENS
 Naam dit product is helaas reeds verkocht 
 Straat + nr dit zoekertje is niet meer geldig 
 Gemeente  
 Telefoon te laat 
 Fax volgende keer beter 
 Email-adres blijven zoeken 
FOTO: klik op de foto voor een groter beeld
TERUG  

   YEZZZ wil de grootste online markplaats en veilingsite worden in Vlaanderen en Nederland.
   We nodigen u uit om ook een GRATIS advertentie te plaatsen waarbij u uw tweedehands spullen kan te koop zetten of diensten aanbieden.
   Om een wachtwoord aan te vragen, klik hier: ZOEKERTJE PLAATSEN
   Indien u echter op zoek bent naar een bepaald product, kies hierboven een hoofd-categorie en dan een sub-categorie en bekijk de advertenties.

   YEZZZ is een website van: To The Point bvba, Parkstraat 41, 9700 Oudenaarde, BelgiŽ, BE 0893.073.357