tweedehandsBIJVERDIENSTE ZOEKERTJES
ZOEKERTJE
 Categorie bijverdienste 
 Datum advertentie 5/11/2018 
 Aantal maal bekeken 47 
ALGEMENE KENMERKEN
 Titel Burnout? 100procent thuis ? Geen Filles? TeamWork? 
 Soort
 Aangeboden 
 Merk  
 Model  
 Jaar indienstneming  
 Kleur  
 Vraagprijs 0 
 Ophaling/Verzending 0 
BESCHRIJVING
 🌴ben je het ook beu net als ik van constant te werken en te werken voor steeds dat zelfde loontje🤑 als je dan eens iets extra wou je daarvoor veel uren extra moest werken om dan toch meer of de helft af te geven of je spaart voor een dure reis🌄 ben je van plan je eigen stekje te kopen🏡,misschien wil je heel graag die prachtige wagen🚙 waar je al zolang van droomt wel wacht dan niet langer en droom niet langer want hier is de perfecte manier om dit alles te verwezenlijken op een korte tijd⏱️ ikzelf doe dit ook al een tijd en moet toegeven dat dit wat wij als team doen toch wel de beste en unieke kans is die ik heb gehad in al die tijd in mijn carriere💻 dus waar wacht je nog op kom ons team versterken 💪en samen maken we jouw grootste verwachtingen waar 🤩 hiervoor zoek ik nog een paar sociale , goedlachse mensen die SAMEN met ons op een toffe manier van THUIS uit een extra inkomen willen genereren. Géén verplichtingen, géén verplaatsingen, … niets van dat….dus echt 100% thuiswerk.. Je staat er dus niet alleen voor (wij staan je bij met raad en daad zolang je zelf wil) en deze bijverdienste kan je doen rond je gezin, rond de schooluren van je kinderen, je dagjob en je hobby’s … Kortom, je kan werken op je eigen tempo, je eigen uren indelen en zoals het past in je dagdagelijkse gezinssituatie.. Voor verdere (vrijblijvende) info stuur je een PB.. Prettige dag nog, groetjes en tot snel…  
ADVERTENTIE
BIJZONDERE KENMERKEN
 100percent thuis op je eigen tempo in team niet alleen Professionele hulp en ondersteuning op jouw maat  
CONTACTGEGEVENS
 Naam Healthyyoureway 
 Straat + nr  
 Gemeente  
 Telefoon  
 Fax  
 Email-adres healthy.youre.way@gmail.com 
TERUG  

   YEZZZ wil de grootste online markplaats en veilingsite worden in Vlaanderen en Nederland.
   We nodigen u uit om ook een GRATIS advertentie te plaatsen waarbij u uw tweedehands spullen kan te koop zetten of diensten aanbieden.
   Om een wachtwoord aan te vragen, klik hier: ZOEKERTJE PLAATSEN
   Indien u echter op zoek bent naar een bepaald product, kies hierboven een hoofd-categorie en dan een sub-categorie en bekijk de advertenties.

   YEZZZ is een website van: To The Point bvba, Parkstraat 41, 9700 Oudenaarde, België, BE 0893.073.357