tweedehandsBIJVERDIENSTE ZOEKERTJES
ZOEKERTJE
 Categorie bijverdienste 
 Datum advertentie 25-4-2017 
 Aantal maal bekeken 222 
ALGEMENE KENMERKEN
 Titel Geld Verdienen op het Internet 
 Soort
 Aangeboden 
 Merk  
 Model  
 Jaar indienstneming  
 Kleur  
 Vraagprijs nvt 
 Ophaling/Verzending nvt 
BESCHRIJVING
 Is het jouw droom om overal ter wereld geld te verdienen? Deze 24-jarige MBO'er uit Zeeland doet het. Leef jij al het leven wat je wilt leven? Ben je gelukkig met je 9 tot 5 bureaubaan? Of ben je werkloos en wil je gewoon wat bijverdienen? Affiliate marketing is dat je betaalt krijgt door het promoten van producten van anderen. Jij krijgt simpelweg betaald wanneer er iemand via jouw unieke affiliate link het product wat jij promoot koopt. Hierdoor hoef je zelf geen producten te verkopen en op de post te doen of bij klanten afleveren. Je hoeft niet eens aan klantenservice te doen. Je word geholpen om een internet business op te zetten zodat jij in 2017 daadwerkelijk (veel) geld gaat verdienen, zonder daar al te veel voor hoeven te doen. Maak van 2017 jouw beste jaar OOIT en meld je nu aan op: http://bit.ly/2oktoSr en laten we van 2017 JOUW JAAR MAKEN!  
ADVERTENTIE
BIJZONDERE KENMERKEN
  
CONTACTGEGEVENS
 Naam Hen v S 
 Straat + nr  
 Gemeente Capelle 
 Telefoon 062804276 
 Fax  
 Email-adres hvs038@hotmail.com 
TERUG  

   YEZZZ wil de grootste online markplaats en veilingsite worden in Vlaanderen en Nederland.
   We nodigen u uit om ook een GRATIS advertentie te plaatsen waarbij u uw tweedehands spullen kan te koop zetten of diensten aanbieden.
   Om een wachtwoord aan te vragen, klik hier: ZOEKERTJE PLAATSEN
   Indien u echter op zoek bent naar een bepaald product, kies hierboven een hoofd-categorie en dan een sub-categorie en bekijk de advertenties.

   YEZZZ is een website van: To The Point bvba, Parkstraat 41, 9700 Oudenaarde, BelgiŽ, BE 0893.073.357