tweedehandsBIJVERDIENSTE ZOEKERTJES
ZOEKERTJE
 Categorie bijverdienste 
 Datum advertentie 6/26/2016 
 Aantal maal bekeken 417 
ALGEMENE KENMERKEN
 Titel Ambitieuze mensen ( M/V ) gezocht 
 Soort
 Aangeboden 
 Merk  
 Model  
 Jaar indienstneming  
 Kleur  
 Vraagprijs  
 Ophaling/Verzending  
BESCHRIJVING
 Omdat wij ons team willen uitbreiden zijn wij op zoek naar ambitieuze mensen met ambitie voor schoonheid en gezondheid. Mensen ( M/V ) met doorzettingsvermogen en passie om iets voor hunzelf te beginnen en dat van thuis uit. U gaat deel uit maken van een groot internationaal bedrijf met meer dan 38 jaar in hun business. Een bedrijf dat zijn medewerkers beloond met extra's en daardoor de nodige waardering bied. U gaat uw eigen tijd kunnen indelen, pauzes nemen wanneer en hoe lang u zelf wenst en werken waar u wil. U bent kortweg eigen baas. Wij zoeken de volgende mensen: Minimum leeftijd van 18 jaar Je kunt overweg met de computer, internet en social media zoals Facebook Je hebt enthousiasme, inzet, geduld en doorzettingsvermogen Je bent leergierig en steeds bereid een goed advies aan te nemen van jouw coach Je kunt minimum 5 uur per week vrij maken voor deze thuiswerkbaan Je werkt graag in teamverband Een eigen auto is geen verplichting maar wel een pluspunt ( opleidingen van het bedrijf uit op verplaatsing ) Wat bieden wij? Gratis opleidingen van het bedrijf uit Gratis steun van een eigen persoonlijke coach Een kans om gezonder te leven Extra bonussen in de vorm van nationale reizen, auto van het bedrijf, winstverdeling Later een extra op jou pensioen Dit thuiswerk is overerfbaar, als je kinderen hebt kun je jouw werk aan je kinderen overlaten Investering? U kunt gratis beginnen zonder investering, zonder stock, zonder lidgeld of wat dan ook. U heeft ook de mogelijkheid te starten met een starterspakket. Deze keuze laten wij volledig aan jou over. Verdiensten: Loon naar werk. Informatie: Stuur een mailtje met uw naam, woonplaats, land en telefoonnummer en wij zullen u contacteren om u meer informatie te geven of u bezoekt onze website www.gratisbijverdienste.be 
ADVERTENTIE
BIJZONDERE KENMERKEN
  
CONTACTGEGEVENS
 Naam Helena Pietercil 
 Straat + nr Schepen Beckersstraat 5 
 Gemeente Gingelom 
 Telefoon 0468332297 
 Fax  
 Email-adres info@gratisbijverdienste.be 
TERUG  

   YEZZZ wil de grootste online markplaats en veilingsite worden in Vlaanderen en Nederland.
   We nodigen u uit om ook een GRATIS advertentie te plaatsen waarbij u uw tweedehands spullen kan te koop zetten of diensten aanbieden.
   Om een wachtwoord aan te vragen, klik hier: ZOEKERTJE PLAATSEN
   Indien u echter op zoek bent naar een bepaald product, kies hierboven een hoofd-categorie en dan een sub-categorie en bekijk de advertenties.

   YEZZZ is een website van: To The Point bvba, Parkstraat 41, 9700 Oudenaarde, BelgiŽ, BE 0893.073.357