tweedehandsBABYSITTEN ZOEKERTJES
ZOEKERTJE
 Categorie babysitten 
 Datum advertentie 9/29/2012 
 Aantal maal bekeken 779 
ALGEMENE KENMERKEN
 Titel Au pair ASAP 
 Soort
 Aangeboden 
 Merk  
 Model  
 Jaar indienstneming  
 Kleur  
 Vraagprijs  
 Ophaling/Verzending  
BESCHRIJVING
 Beste gasgezin BabsAupair is bemiddeling Au pair en Nanny bureau die al meer dan 7 jaar actief in Nederland en Belgi?. Door de jaren lange ervaring kunnen wij U garanderen dat wij zorgvuldige werving, snelle, doeltreffende selectie procedures hebben. BabsAupair helpt u een oplossing te vinden voor de opvang van uw kind(eren) en gaat voor u op zoek naar een geschikte au pair of Nanny rekening houdend met uw behoefte en voorkeuren, en bij de plaatsingsprocedure en het verkrijgen van alle benodigde documenten zodat u de door u gekozen au pair op een volledig legale manier kunt verwelkomen in uw gezin. Let op! Een au pair komt naar Nederland om primair bekend te worden met een andere cultuur. Allereerst gaan we op zoek voor u naar een geschikte kandidaat. Aan de hand van het aanvraagformulier en een persoonlijk onderhoud kunnen wij een duidelijk beeld vormen van uw specifieke behoeften en wensen. Vervolgens gaan we op zoek naar geschikte kandidaten die overeenstemmen met uw verzoeken. De kandidaten worden door ons en door onze contactpersonen van erkende partnerorganisaties in het land van herkomst van de au pair nauwkeurig geselecteerd en gescreend. Tenslotte geeft BabsAupair u de unieke garantie dat als uw allereerste Au pair of Nanny ervaring mislukt, u een extra kans krijgt om zonder bijkomende kosten een andere au pair bij u thuis te verwelkomen (zie voorwaarden in de overeenkomst voor plaatsing van een au pair en Nanny). U hoeft zich dus niet langer zorgen te maken! BabsAu Pair heeft de nodige juridische kennis en ervaring in huis om u en uw gezin op een effici?nte manier bij te staan.- Wij hebben 2 soorten procedures: Sneller en Normale procedures. Sneller procedure is binnen 8 dagen, U hebt Au pair in U huis. Normale procedure is binnen 31 dagen. U kunt gebruik maken van ons nieuw gasgezin kortingen (meer 15% korting)! -BabsAupair biedt ouders met een PGB (persoons gebonden budjet) een zorgprogramma aan waarvan de volledige kosten aan het zorg kantoor verantwoord kunnen worden. BabsAupairAgency biedt ook Au pair Plus, Mothers help of Nanny aan die voor gehandicapten kinderen willen zorgen. Alle voordelen nog even op rij: -Gratis inschrijven -Commissie buitenlands Agenten is GRATIS -Nieuw gastgezin korting -Werving, selectie, screening en introductie van de kandidaten worden uit handen genomen. -Nadat een "macht" is gerealiseerd is er (desgewenst) blijvende ondersteuning (op afstand). -Opvang in eigen thuisomgeving is vertrouwd en biedt kinderen rust. Voor meer informatie u kunt even kijken op ons website www.babsaupair.nl U kunt ook ons bellen op 055-5347232 of email naar info@babsaupair.nl Met vriendelijke groet, BabsAupairAgency Team  
ADVERTENTIE
BIJZONDERE KENMERKEN
  
CONTACTGEGEVENS
 Naam BabsAupair 
 Straat + nr  
 Gemeente  
 Telefoon 0031-555347232 
 Fax  
 Email-adres info@babsaupair.nl 
FOTO: klik op de foto voor een groter beeld
TERUG  

   YEZZZ wil de grootste online markplaats en veilingsite worden in Vlaanderen en Nederland.
   We nodigen u uit om ook een GRATIS advertentie te plaatsen waarbij u uw tweedehands spullen kan te koop zetten of diensten aanbieden.
   Om een wachtwoord aan te vragen, klik hier: ZOEKERTJE PLAATSEN
   Indien u echter op zoek bent naar een bepaald product, kies hierboven een hoofd-categorie en dan een sub-categorie en bekijk de advertenties.

   YEZZZ is een website van: To The Point bvba, Parkstraat 41, 9700 Oudenaarde, BelgiŽ, BE 0893.073.357