tweedehandsANTIEKE-BEELDEN ZOEKERTJES
ZOEKERTJE
 Categorie antieke-beelden 
 Datum advertentie 8/17/2011 
 Aantal maal bekeken 778 
ALGEMENE KENMERKEN
 Titel Antieke beelden 
 Soort
 Nieuw product 
 Merk Ambius 
 Model  
 Jaar indienstneming  
 Kleur  
 Vraagprijs  
 Ophaling/Verzending  
BESCHRIJVING
 Kunst voor bedrijven Waarom zou u uw naakte muren niet aankleden? Wanneer u thuis komt na een dag hard werken en wilt ontspannen is een rustgevende omgeving een noodzaak. De warme kamers, de kleine dingen waardoor uw huis een thuis is, de schilderijen aan de wand... Waarom zou u uw werkomgeving niet ook zo inrichten? We zouden ervan schrikken als we ons realiseerden hoeveel tijd we op het werk of op kantoor doorbrengen. We willen niet langer alleen maar een betere werkomgeving of een betere werkplek. We willen een omgeving die ons een goed gevoel geeft, die ons inspireert en die ons stimuleert om beter te presteren. Dus omring uw medewerkers en uw klanten met mooie afbeeldingen op canvas, bijvoorbeeld afbeeldingen die ge?nspireerd zijn op foto?s van prachtig aangelegde tuinen van fotograaf Hugh Harkness. Door het gebruik van pigmentinkten blijven de kleuren helder en dankzij een speciaal lamineerproces zijn de afbeeldingen beschermd tegen vlekken en krassen. We hebben de collectie canvas uitgebreid met afbeeldingen die zijn aangebracht op geluiddempende platen, wat de harmonie in rumoerige kantoorruimten ten goede komt. 
ADVERTENTIE
BIJZONDERE KENMERKEN
  
CONTACTGEGEVENS
 Naam Sven Verbist 
 Straat + nr Zaventemsesteenweg 166 
 Gemeente Diegem 
 Telefoon 0473 33 08 62 
 Fax  
 Email-adres sven.verbist@rentokil-initial.com 
FOTO: klik op de foto voor een groter beeld
TERUG  

   YEZZZ wil de grootste online markplaats en veilingsite worden in Vlaanderen en Nederland.
   We nodigen u uit om ook een GRATIS advertentie te plaatsen waarbij u uw tweedehands spullen kan te koop zetten of diensten aanbieden.
   Om een wachtwoord aan te vragen, klik hier: ZOEKERTJE PLAATSEN
   Indien u echter op zoek bent naar een bepaald product, kies hierboven een hoofd-categorie en dan een sub-categorie en bekijk de advertenties.

   YEZZZ is een website van: To The Point bvba, Parkstraat 41, 9700 Oudenaarde, BelgiŽ, BE 0893.073.357