tweedehandsALLERLEI-AUTO ZOEKERTJES
ZOEKERTJE
 Categorie aanhangwagens 
 Datum advertentie 1/18/2018 
 Aantal maal bekeken 362 
ALGEMENE KENMERKEN
 Titel HHeftruck laadbruggen Ausbau voor magazijn  
 Soort
 Nieuw product 
 Merk  
 Model  
 Jaar indienstneming 2018 
 Kleur  
 Vraagprijs 4999 
 Ophaling/Verzending  
BESCHRIJVING
 Heftruck laadbruggen Ausbau voor magazijn. Het hefvermogen 6, 8, 10 en 12 t. De hydraulisch verstelbare hoogte (van 90 cm tot 165 cm), het brede laadvlak. Dit hefplatform bespaart aanzienlijk de af-/inladingstijd + het werk (de af-/inlading kan aalleen door de bestuurder van de stapelbordenhefwagen worden verricht). De anti-slip, hanteerbaar hellend laadvlak, de veiligheidskragen, beproefd hydraulisch systeem. Zie gedetailleerde informatie aan site nl.ausbau.ua id:FMY1Lh Gegevens voor het contactopnemen te Kiev (Oekraїne): T 00-380-44-599-3015 http://nl.ausbau.ua Hoe werk heftruck laadbruggen Ausbau voor magazijn: De stapelbordenhefwagen heft de boord van het platform en voert hem tot aan de vrachtauto/-wagen toe. Een mens stelt een nominale waarde (min 90 cm, max 165 cm) van de hoogte van het hefplatform in doordat hij op de greep van de hydraulische pomp heeft gedrukt. Daarna wordt het hefplatform met behulp van twee kettingen bevestigd aan de vrachtauto, en de wielen worden door middel van de afsluitrem vastgezet (de rem en het platform maken deel van een set uit), dan rijdt de stapelbordenhefwagen met de lading over de oppervlakte van het hefplatform meteen de vrachtauto of -wagen binnen. Bovendien worden door ons de mobiele laadbrug op bestelling vervaardigd, met het maximale hefvermogen 30 t. Garantie voor Heftruck laadbruggen Ausbau voor magazijn: 2 jaar Goedkope levering aan elk punt in Europa binnen 5-8 dagen Volledige set van de CE-documenten. 7 jaar ervaring in de EU-markt.  
ADVERTENTIE
BIJZONDERE KENMERKEN
  
CONTACTGEGEVENS
 Naam Ausbau 
 Straat + nr Zeestraat 
 Gemeente Haag 
 Telefoon 00380445993015 
 Fax  
 Email-adres mail@av-exim.com 
FOTO: klik op de foto voor een groter beeld
TERUG  

   YEZZZ wil de grootste online markplaats en veilingsite worden in Vlaanderen en Nederland.
   We nodigen u uit om ook een GRATIS advertentie te plaatsen waarbij u uw tweedehands spullen kan te koop zetten of diensten aanbieden.
   Om een wachtwoord aan te vragen, klik hier: ZOEKERTJE PLAATSEN
   Indien u echter op zoek bent naar een bepaald product, kies hierboven een hoofd-categorie en dan een sub-categorie en bekijk de advertenties.

   YEZZZ is een website van: To The Point bvba, Parkstraat 41, 9700 Oudenaarde, BelgiŽ, BE 0893.073.357