tweedehandsALLERLEI-AUTO ZOEKERTJES
ZOEKERTJE
 Categorie allerlei-auto 
 Datum advertentie 5/9/2015 
 Aantal maal bekeken 649 
ALGEMENE KENMERKEN
 Titel Aankoop & Verkoop 2dehandswagens 
 Soort
 Gevraagd 
 Merk Alle merken 
 Model Alle models 
 Jaar indienstneming 2004 
 Kleur  
 Vraagprijs  
 Ophaling/Verzending  
BESCHRIJVING
 Uiteraard kunt u aan ons ook een (andere) tweedehands auto verkopen die ouder is en/of meer kilometers heeft. Oude(re) autos kan u verkopen voor export. - Schade wagens/ motor schade. - U wilt een jonge tweedehands auto verkopen aan ons? Geen probleem: n telefoontje volstaat! - Raakte uw wagen niet door de technische auto keuring? Geen probleem u kan ook uw auto voor export verkopen. - Liep uw auto schade op? Als opkoper van schadewagens bieden we ook dan een correcte prijs.- u wenst uw auto te verkopen maar deze is nog niet betaald aan de bank, dealer of leasingmaatschappij? Geen probleem, Ook dit regelen wij samen met u en de begunstigde. - Is uw auto niet onmiddellijk beschikbaar? Geen probleem. U kunt alvast een afspraak maken om uw auto te verkopen, wij betalen u een voorschot en halen de wagen later op als het u past. Kortom: wenst u als particulier, bedrijf, handelaar of garage uw tweedehandsauto of wagenpark snel, eenvoudig en correct te verkopen aan een betrouwbare opkoper en bovendien aan een marktconforme prijs dan bent u bij Autohandel Auto D.E.M aan het juiste adres! Tot uw dienst, 0489802008 
ADVERTENTIE
BIJZONDERE KENMERKEN
  
CONTACTGEGEVENS
 Naam Kevin Pauwels 
 Straat + nr  
 Gemeente Leuven 
 Telefoon 0489802008 
 Fax  
 Email-adres kevin_pauwels@outlook.com 
FOTO: klik op de foto voor een groter beeld
TERUG  

   YEZZZ wil de grootste online markplaats en veilingsite worden in Vlaanderen en Nederland.
   We nodigen u uit om ook een GRATIS advertentie te plaatsen waarbij u uw tweedehands spullen kan te koop zetten of diensten aanbieden.
   Om een wachtwoord aan te vragen, klik hier: ZOEKERTJE PLAATSEN
   Indien u echter op zoek bent naar een bepaald product, kies hierboven een hoofd-categorie en dan een sub-categorie en bekijk de advertenties.

   YEZZZ is een website van: To The Point bvba, Parkstraat 41, 9700 Oudenaarde, Belgi, BE 0893.073.357