CONTACT GRATIS ZOEKERTJE TOEVOEGEN INLOGGEN
   tweedehandsTWEEDEHANDS BADMINTON
CATEGORIEňN
 Tickets
 Verzamelen
 Auto's
 Boeken
 Computer
 Leningen
 Kleding
 Sport
   -Badminton
   -Duiken
   -Golfsport
   -Karting
   -Schaatsen
   -Schietsport
   -Skates
   -SkiŽn
   -Tafeltennis
   -Tennis
FOTO TWEEDEHANDS ARTIKEL DATUM PRIJS
nieuwe badmintonracket aan halve prijs! 
allround racket voor club- of competitiespeler op zoek naar een krachtig en precies spelend racket. incl. hoes en verzending. adviesprijs: 140euro kleur: wit-zwart iso... 
 16/1/2016  70 
AANTAL: 1       PAGINA: 1 
Badminton is een leuke sport. Je hebt een badmintonracket nodig en ook pluimpjes. Het pluimpje wordt dan over en heen geslagen over het net met de rackets. Het kan gespeeld worden door twee personen of ook in dubbelspel met vier. Er zijn vele badmintonclubs die ook trainingen geven en een soort competitie. Het is echter ook mogelijk om recreatief badminton te spelen. Badmintonclubs zijn er ondermeer in Gent, Antwerpen, Leuven, Kortrijk en Brugge. Ze zijn meestal gevestigd in de gemeentelijke sporthal.

YEZZZ nodigt u uit om ook een GRATIS advertentie te plaatsen. Om een wachtwoord aan te vragen, ga terug naar de homepagina en klik bovenaan in het midden:
ZOEKERTJE PLAATSEN. Deze website bevat online advertenties met vele foto's voor alle verhandelbare goederen en voor services en diensten. Gratis adverteren en aanbieden voor particulieren en handelaars met toevoegen beschrijvingen en opladen van foto's. Gratis kopen en verkopen. Indien u echter op zoek bent naar een bepaald product, kies hierboven een hoofd-categorie en dan een sub-categorie en bekijk de advertenties.

YEZZZ is een website van: To The Point bvba, Parkstraat 41, 9700 Oudenaarde, BelgiŽ, BTW BE 0893.073.357
 

Deze website is een gratis marktplaats voor nieuwe en tweedehands artikelen en producten. Hier zijn badminton en bijhorende artikelen te koop (nieuw en 2ehands). Via gratis advertenties kunnen particulieren en handelaars hun badminton aanbieden. In de rubriek badminton staan zoekertjes uit BelgiŽ en Nederland. Verkoop hier ook uw badminton met een gratis zoekertje. Verkoop van badminton, badminton te koop. Online advertenties met vele foto's op onze grote website voor alle verhandelbare goederen en voor services en diensten. Zoek en vind 2dehands badminton en andere spullen.