CONTACT GRATIS ZOEKERTJE TOEVOEGEN INLOGGEN
   tweedehands


TWEEDEHANDS DUPLO

CATEGORIEňN
 Bijverdienen
 Diensten
 Tickets
 Fietsen
 Kinderen
 Speelgoed
   -Barbie
   -Duplo
   -Knuffels
   -Lego
   -Nintendo
   -Playmobil
   -Playstation
   -Poppen
   -Puzzels
   -Xbox
FOTO TWEEDEHANDS ARTIKEL DATUM PRIJS
set van ca. 250 duplo-blokken 
duplo in zeer goede staat. bieden vanaf ?50: 29 blokken rood van 2x2 28 blokken geel van 2x2 24 blokken blauw van 2x2 17 blokken donker groen van 2x2 10 blokken oranje van 2x2 10 bl... 
 3/10/2009  60 
AANTAL: 1       PAGINA: 1 
Dank zij de duplo blokken kan u uw kroost leren bouwen. Met duplo kunnen kinderen bijvoorbeeld huizen bouwen. Daarnaast bestaan er ook duplo mannetjes, treinen en auto's. Op de dozen kan men vaak voorbeelden vinden hoe men een constructie kan bouwen. Duploblokken zijn geschikt voor kleine kinderen omdat ze niet ingeslikt kunnen worden.

YEZZZ nodigt u uit om ook een GRATIS advertentie te plaatsen. Om een wachtwoord aan te vragen, ga terug naar de homepagina en klik bovenaan in het midden:
ZOEKERTJE PLAATSEN. Deze website bevat online advertenties met vele foto's voor alle verhandelbare goederen en voor services en diensten. Gratis adverteren en aanbieden voor particulieren en handelaars met toevoegen beschrijvingen en opladen van foto's. Gratis kopen en verkopen. Indien u echter op zoek bent naar een bepaald product, kies hierboven een hoofd-categorie en dan een sub-categorie en bekijk de advertenties.

YEZZZ is een website van: To The Point bvba, Parkstraat 41, 9700 Oudenaarde, BelgiŽ, BTW BE 0893.073.357
 

Deze website is een gratis marktplaats voor nieuwe en tweedehands artikelen en producten. Hier zijn duplo en bijhorende artikelen te koop (nieuw en 2ehands). Via gratis advertenties kunnen particulieren en handelaars hun duplo aanbieden. In de rubriek duplo staan zoekertjes uit BelgiŽ en Nederland. Verkoop hier ook uw duplo met een gratis zoekertje. Verkoop van duplo, duplo te koop. Online advertenties met vele foto's op onze grote website voor alle verhandelbare goederen en voor services en diensten. Zoek en vind 2dehands duplo en andere spullen.