CONTACT GRATIS ZOEKERTJE TOEVOEGEN INLOGGEN
   tweedehands


TWEEDEHANDS BARBIE

CATEGORIEňN
 Bijverdienen
 Diensten
 Tickets
 Fietsen
 Kinderen
 Speelgoed
   -Barbie
   -Duplo
   -Knuffels
   -Lego
   -Nintendo
   -Playmobil
   -Playstation
   -Poppen
   -Puzzels
   -Xbox
FOTO TWEEDEHANDS ARTIKEL DATUM PRIJS
barbie huis met toebehoren 
barbie huis compleet in zeer goede staat met alle toebehoren zoals op foto... 
 19/10/2009  overeen te komen 
 Geen foto 
7 barbie poppen te koop 
7 barbie poppen te koop met kleren en verschillende accessoires (schoenen, rammelaar, babypop,hondjes).... 
 19/7/2009  20 
AANTAL: 2       PAGINA: 1 
Barbie poppen zijn al jarenlang het favoriete speelgoed van duizenden meisjes. Barbie aankleden en opmaken is een leuk spelletje. Naast barbie speelgoed bestaan er ook barbie films in DVD vorm. In sommige webshops kan men deze online aankopen. Barbie kleurplaten zijn ook beschikbaar. Op deze webpagina kan u uw oude barbiepoppen en bijhorende kledij te koop aanbieden.

YEZZZ nodigt u uit om ook een GRATIS advertentie te plaatsen. Om een wachtwoord aan te vragen, ga terug naar de homepagina en klik bovenaan in het midden:
ZOEKERTJE PLAATSEN. Deze website bevat online advertenties met vele foto's voor alle verhandelbare goederen en voor services en diensten. Gratis adverteren en aanbieden voor particulieren en handelaars met toevoegen beschrijvingen en opladen van foto's. Gratis kopen en verkopen. Indien u echter op zoek bent naar een bepaald product, kies hierboven een hoofd-categorie en dan een sub-categorie en bekijk de advertenties.

YEZZZ is een website van: To The Point bvba, Parkstraat 41, 9700 Oudenaarde, BelgiŽ, BTW BE 0893.073.357
 

Deze website is een gratis marktplaats voor nieuwe en tweedehands artikelen en producten. Hier zijn barbie en bijhorende artikelen te koop (nieuw en 2ehands). Via gratis advertenties kunnen particulieren en handelaars hun barbie aanbieden. In de rubriek barbie staan zoekertjes uit BelgiŽ en Nederland. Verkoop hier ook uw barbie met een gratis zoekertje. Verkoop van barbie, barbie te koop. Online advertenties met vele foto's op onze grote website voor alle verhandelbare goederen en voor services en diensten. Zoek en vind 2dehands barbie en andere spullen.