CONTACT GRATIS ZOEKERTJE TOEVOEGEN INLOGGEN
   tweedehands

PORTEFEUILLES ZOEKERTJES

CATEGORIEňN
 Kinderen
 Boeken
 Kleding
 Sport
 Dieren
 Feesten
 Mode accessoires
   -Hoeden
   -Petten
   -Portefeuilles
   -Sjaals
   -Tassen
   -Zonnebrillen
FOTO TWEEDEHANDS ARTIKEL DATUM PRIJS
 Geen foto 
beloning voor verloren portefeuille 
op donderdag 31 mei ben ik om 18.30 u op de parking van de mc donalds in puurs een oude, lelijke bloemetjesportefuille verloren. indien de vinder zo goed zou willen zijn om me de kaarten en ... 
 2/6/2012  overeen te komen 
AANTAL: 1       PAGINA: 1 
YEZZZ nodigt u uit om ook een GRATIS advertentie te plaatsen. Om een wachtwoord aan te vragen, ga terug naar de homepagina en klik bovenaan in het midden: ZOEKERTJE PLAATSEN. Deze website bevat online advertenties met vele foto's voor alle verhandelbare goederen en voor services en diensten. Gratis adverteren en aanbieden voor particulieren en handelaars met toevoegen beschrijvingen en opladen van foto's. Gratis kopen en verkopen. Indien u echter op zoek bent naar een bepaald product, kies hierboven een hoofd-categorie en dan een sub-categorie en bekijk de advertenties.

YEZZZ is een website van: To The Point bvba, Parkstraat 41, 9700 Oudenaarde, BelgiŽ, BTW BE 0893.073.357
 

Deze website is een gratis marktplaats voor nieuwe en tweedehands artikelen en producten. Hier zijn portefeuilles en bijhorende artikelen te koop (nieuw en 2ehands). Via gratis advertenties kunnen particulieren en handelaars hun portefeuilles aanbieden. In de rubriek portefeuilles staan zoekertjes uit BelgiŽ en Nederland. Verkoop hier ook uw portefeuilles met een gratis zoekertje. Verkoop van portefeuilles, portefeuilles te koop. Online advertenties met vele foto's op onze grote website voor alle verhandelbare goederen en voor services en diensten. Zoek en vind 2dehands portefeuilles en andere spullen.