CONTACT GRATIS ZOEKERTJE TOEVOEGEN INLOGGEN
   tweedehands
              
KUNST EN ANTIEK TE KOOP
Kunst en antiek zijn nauw met elkaar verbonden. Beide zaken worden immers geapprecieerd door mensen die van authenticiteit houden. Elk antiek meubel is uniek en dat kan ook gezegd worden van elk kunstvoorwerp. Het is echter moeilijk om de waarde te bepalen van kunst en antiek. Daarvoor zijn er wel gespecialiseerde mensen die een idee kunnen geven. Deze mensen zijn meestal verbonden met veilinghuizen. Antiek heeft echter de laatste jaren veel van zijn pluimen verloren. Jonge mensen zijn immers niet zo geÔnteresseerd in antiek en daarom komen veel antieke meubels nu op de markt wat de prijs natuurlijk doet dalen. Twintig jaar geleden werden er soms fortuinen betaald voor antieke meubelen.
ZOEKERTJES
Antieke boeken Antieke beelden Antieke horloges Antieke kasten Antieke klokken Antieke meubelen
Beeldhouwkunst Glaswerk Kunst Schilderijen
ANDERE CATEGORIEňN
Auto's Moto's Muziek Computer Varia Hobby
Bijverdienen Leningen Mode accessoires Kleding Scholing Interieur
  
YEZZZ nodigt u uit om ook een GRATIS advertentie te plaatsen. Om een wachtwoord aan te vragen, ga terug naar de homepagina en klik bovenaan in het midden: ZOEKERTJE PLAATSEN. Deze website bevat online advertenties met vele foto's voor alle verhandelbare goederen en voor services en diensten. Gratis adverteren en aanbieden voor particulieren en handelaars met toevoegen beschrijvingen en opladen van foto's. Gratis kopen en verkopen. Indien u echter op zoek bent naar een bepaald product, kies hierboven een hoofd-categorie en dan een sub-categorie en bekijk de advertenties.

YEZZZ is een website van: To The Point bvba, Parkstraat 41, 9700 Oudenaarde, BelgiŽ, BTW BE 0893.073.357
 

Deze website is een gratis marktplaats voor nieuwe en tweedehands artikelen en producten. Hier zijn kunst-antiek en bijhorende artikelen te koop (nieuw en tweedehands). Via gratis advertenties kunnen particulieren en handelaars hun kunst-antiek aanbieden. In de rubriek kunst-antiek staan zoekertjes uit BelgiŽ en Nederland. Verkoop hier ook uw kunst-antiek met een gratis zoekertje. Verkoop van kunst-antiek, kunst-antiek te koop. Online advertenties met vele foto's op onze grote website voor alle verhandelbare goederen en voor services en diensten. Zoek en vind 2dehands kunst-antiek en andere spullen.