CONTACT GRATIS ZOEKERTJE TOEVOEGEN INLOGGEN
   tweedehands

TWEEDEHANDS ROKKEN

CATEGORIEňN
 Tickets
 Sport
 Mode accessoires
 Kinderen
 Muziek
 Kleding
   -Babykleding
   -Bedrijfskleding
   -Bikini
   -Bloezen
   -Buikdanskleding
   -Carnavalskleding
   -Dameskleding
   -Damesvesten
   -Herenkleding
   -Herenvesten
   -Jassen
   -Jeans
   -Jurken
   -Kinderkleding
   -Kostuums
   -Laarzen
   -Merkkleding
   -Nachtkleding
   -Ondergoed
   -Rokken
   -Schoenen
   -Topjes
   -Trouwkleding
   -Truien
   -Zwangerschap
   -Veiligheid
FOTO TWEEDEHANDS ARTIKEL DATUM PRIJS
rokken voor spaans-arabische dans 
1 rode rok, 1 grijze rok met kant, 1 paarse rok, ideaal wijde rokken voor spaans-arabische dans!... 
 5/2/2012  prijs overeen te komen 
zwarte rok voor alternatieve stijl (metal) 
zwarte rok , pins n spikes n patch details maat 30 + gratis pyramide riem!!! ook af te halen in onze shop!!! the gate ardooisesteenweg 166 8800 roeselare openingsuren dins-zat 10u-18... 
 3/3/2010  40? 
rokje 
... 
 10/5/2009  15 euro 
AANTAL: 3       PAGINA: 1 
Rokken worden het meest gedragen door dames of vrouwen. Wanneer een man een rok draagt, noemt men dit meestal een kilt. Dit behoort dan tot de traditionele kledij van een bepaald land of regio. Er zijn heel veel verschillende rokken. Er is een brede waaier van rokken in alle kleuren. Daarnaast speelt de lengte van de rok een grote rol. Men onderscheidt lange, korte en mini-rokken. Mini-rokken werden geÔntroduceerd in de jaren zestig van de vorige eeuw. Er bestaat een omgekeerd verband tussen de lengte van de rokken die in mode zijn en de econimische cyclus. In laagconjunctuur zijn de rokken meestal lang en in hoogconjunctuur zijn de rokken meestal kort. Op deze pagina kan men rokken online kopen zoals in een webshop.

YEZZZ nodigt u uit om ook een GRATIS advertentie te plaatsen. Om een wachtwoord aan te vragen, ga terug naar de homepagina en klik bovenaan in het midden:
ZOEKERTJE PLAATSEN. Deze website bevat online advertenties met vele foto's voor alle verhandelbare goederen en voor services en diensten. Gratis adverteren en aanbieden voor particulieren en handelaars met toevoegen beschrijvingen en opladen van foto's. Gratis kopen en verkopen. Indien u echter op zoek bent naar een bepaald product, kies hierboven een hoofd-categorie en dan een sub-categorie en bekijk de advertenties.

YEZZZ is een website van: To The Point bvba, Parkstraat 41, 9700 Oudenaarde, BelgiŽ, BTW BE 0893.073.357
 

Deze website is een gratis marktplaats voor nieuwe en tweedehands artikelen en producten. Hier zijn rokken en bijhorende artikelen te koop (nieuw en 2ehands). Via gratis advertenties kunnen particulieren en handelaars hun rokken aanbieden. In de rubriek rokken staan zoekertjes uit BelgiŽ en Nederland. Verkoop hier ook uw rokken met een gratis zoekertje. Verkoop van rokken, rokken te koop. Online advertenties met vele foto's op onze grote website voor alle verhandelbare goederen en voor services en diensten. Zoek en vind 2dehands rokken en andere spullen.