CONTACT GRATIS ZOEKERTJE TOEVOEGEN INLOGGEN
   tweedehands

VOUWFIETSEN ZOEKERTJES

CATEGORIEňN
 Verzamelen
 Sport
 Boeken
 Moto's
 Fietsen
   -BMX
   -Brommers
   -Damesfietsen
   -Fietsaccessoire
   -Fietshelmen
   -Fietskleding
   -Fietsonderdelen
   -Herenfietsen
   -Jongensfiets
   -Kinderfietsen
   -Koersfietsen
   -Ligfietsen
   -Meisjesfiets
   -Mountainbike
   -Quads
   -Scooters
   -Snorfietsen
   -Step
   -Tandems
   -Vouwfietsen
FOTO TWEEDEHANDS ARTIKEL DATUM PRIJS
vouwfiets 
pas nieuwe banden en zadel geplaatst... 
 31/1/2011  25 euro 
vouwfiets, zo goed als nieuw 
vouwfiets, zo goed als niet. slechts enkele malen gebruikt. steeds gebruikt als reservefiets... 
 14/6/2009  bieden 
AANTAL: 2       PAGINA: 1 
Vouwfietsen zijn heel interessant omdat ze in een zak kunnen worden meegenomen en daarna terug uitgevouwen en in het verkeer gesteld. Daarom hebben vouwfietsen een mooie toekomst voor zich als vervoersmiddel. Er bestaan verschillende merken vouwfietsen en ze zijn verkrijgbaar in allerlei kleuren en vormen. Een synoniem voor vouwfiets is plooifiets.

YEZZZ nodigt u uit om ook een GRATIS advertentie te plaatsen. Om een wachtwoord aan te vragen, ga terug naar de homepagina en klik bovenaan in het midden:
ZOEKERTJE PLAATSEN. Deze website bevat online advertenties met vele foto's voor alle verhandelbare goederen en voor services en diensten. Gratis adverteren en aanbieden voor particulieren en handelaars met toevoegen beschrijvingen en opladen van foto's. Gratis kopen en verkopen. Indien u echter op zoek bent naar een bepaald product, kies hierboven een hoofd-categorie en dan een sub-categorie en bekijk de advertenties.

YEZZZ is een website van: To The Point bvba, Parkstraat 41, 9700 Oudenaarde, BelgiŽ, BTW BE 0893.073.357
 

Deze website is een gratis marktplaats voor nieuwe en tweedehands artikelen en producten. Hier zijn vouwfietsen en bijhorende artikelen te koop (nieuw en 2ehands). Via gratis advertenties kunnen particulieren en handelaars hun vouwfietsen aanbieden. In de rubriek vouwfietsen staan zoekertjes uit BelgiŽ en Nederland. Verkoop hier ook uw vouwfietsen met een gratis zoekertje. Verkoop van vouwfietsen, vouwfietsen te koop. Online advertenties met vele foto's op onze grote website voor alle verhandelbare goederen en voor services en diensten. Zoek en vind 2dehands vouwfietsen en andere spullen.