CONTACT GRATIS ZOEKERTJE TOEVOEGEN INLOGGEN
   tweedehands

TANDEMS ZOEKERTJES

CATEGORIEňN
 Verzamelen
 Sport
 Boeken
 Moto's
 Fietsen
   -BMX
   -Brommers
   -Damesfietsen
   -Fietsaccessoire
   -Fietshelmen
   -Fietskleding
   -Fietsonderdelen
   -Herenfietsen
   -Jongensfiets
   -Kinderfietsen
   -Koersfietsen
   -Ligfietsen
   -Meisjesfiets
   -Mountainbike
   -Quads
   -Scooters
   -Snorfietsen
   -Step
   -Tandems
   -Vouwfietsen
FOTO TWEEDEHANDS ARTIKEL DATUM PRIJS
nieuwe tandem type beachcruiser 
splinternieuwe tandem model ?beachcruiser?. tombolaprijs en we zijn thuis bijna met 4?.nog geen meter gereden. vraagprijs: 395 euro. regio aalst. info 0476/66.23.99... 
 14/4/2009  395 euro 
 Geen foto 
tandem vlerick 
frame reynolds 531,kettingen en pion vervangen,koersstuur vervangen dr vlinderstuur,21 versnellingen,bagagedragers op voor- en achterwiel, bagagerek inbegrepen... 
 8/4/2009  1000 
AANTAL: 2       PAGINA: 1 
Met een tandem wordt het plezier van het fietsen vermenigvuldigd met twee. Dubbel genot want men zit met twee personen op een tandem. Met een tandem kan men toeristische uitstappen maken aan de kust, in de Ardennen, in Limburg of kortom alle streken die interessant zijn om met de fiets te bezoeken. Vaak kunnen toeristen tandems ook huren. Het is dus niet nodig uw eigen tandem te kopen en dan mee te nemen.

YEZZZ nodigt u uit om ook een GRATIS advertentie te plaatsen. Om een wachtwoord aan te vragen, ga terug naar de homepagina en klik bovenaan in het midden:
ZOEKERTJE PLAATSEN. Deze website bevat online advertenties met vele foto's voor alle verhandelbare goederen en voor services en diensten. Gratis adverteren en aanbieden voor particulieren en handelaars met toevoegen beschrijvingen en opladen van foto's. Gratis kopen en verkopen. Indien u echter op zoek bent naar een bepaald product, kies hierboven een hoofd-categorie en dan een sub-categorie en bekijk de advertenties.

YEZZZ is een website van: To The Point bvba, Parkstraat 41, 9700 Oudenaarde, BelgiŽ, BTW BE 0893.073.357
 

Deze website is een gratis marktplaats voor nieuwe en tweedehands artikelen en producten. Hier zijn tandems en bijhorende artikelen te koop (nieuw en 2ehands). Via gratis advertenties kunnen particulieren en handelaars hun tandems aanbieden. In de rubriek tandems staan zoekertjes uit BelgiŽ en Nederland. Verkoop hier ook uw tandems met een gratis zoekertje. Verkoop van tandems, tandems te koop. Online advertenties met vele foto's op onze grote website voor alle verhandelbare goederen en voor services en diensten. Zoek en vind 2dehands tandems en andere spullen.