CONTACT GRATIS ZOEKERTJE TOEVOEGEN INLOGGEN
   tweedehands

STEPPEN ZOEKERTJES

CATEGORIEňN
 Verzamelen
 Sport
 Boeken
 Moto's
 Fietsen
   -BMX
   -Brommers
   -Damesfietsen
   -Fietsaccessoire
   -Fietshelmen
   -Fietskleding
   -Fietsonderdelen
   -Herenfietsen
   -Jongensfiets
   -Kinderfietsen
   -Koersfietsen
   -Ligfietsen
   -Meisjesfiets
   -Mountainbike
   -Quads
   -Scooters
   -Snorfietsen
   -Step
   -Tandems
   -Vouwfietsen
FOTO TWEEDEHANDS ARTIKEL DATUM PRIJS
funny troller 
funnyroller van het merk charton, soort step of skate met 4 wieltjes en stuur, plooibaar, voor kinderen tussen 3 ŗ 7j, oranje kleur, goede staat.... 
 18/6/2017  15,00 
 Geen foto 
grote lange step 
step in goede staat... 
 21/9/2010  30 euro 
AANTAL: 2       PAGINA: 1 
Een step lijkt op een fiets want hij heeft twee wielen. Nochtans zijn deze wielen meestal kleiner en lager bij de grond. De bedoeling is dat men met het ene been op de step gaat staan en met het andere been de step voortdrijft door af te stoten op de grond. De meesten steps worden bereden door kinderen, maar ook volwassen kunnen steppen gebruiken om korte afstanden af te leggen.

YEZZZ nodigt u uit om ook een GRATIS advertentie te plaatsen. Om een wachtwoord aan te vragen, ga terug naar de homepagina en klik bovenaan in het midden:
ZOEKERTJE PLAATSEN. Deze website bevat online advertenties met vele foto's voor alle verhandelbare goederen en voor services en diensten. Gratis adverteren en aanbieden voor particulieren en handelaars met toevoegen beschrijvingen en opladen van foto's. Gratis kopen en verkopen. Indien u echter op zoek bent naar een bepaald product, kies hierboven een hoofd-categorie en dan een sub-categorie en bekijk de advertenties.

YEZZZ is een website van: To The Point bvba, Parkstraat 41, 9700 Oudenaarde, BelgiŽ, BTW BE 0893.073.357
 

Deze website is een gratis marktplaats voor nieuwe en tweedehands artikelen en producten. Hier zijn steppen en bijhorende artikelen te koop (nieuw en 2ehands). Via gratis advertenties kunnen particulieren en handelaars hun steppen aanbieden. In de rubriek steppen staan zoekertjes uit BelgiŽ en Nederland. Verkoop hier ook uw steppen met een gratis zoekertje. Verkoop van steppen, steppen te koop. Online advertenties met vele foto's op onze grote website voor alle verhandelbare goederen en voor services en diensten. Zoek en vind 2dehands steppen en andere spullen.