CONTACT GRATIS ZOEKERTJE TOEVOEGEN INLOGGEN
   tweedehands

LIGFIETSEN ZOEKERTJES

CATEGORIEËN
 Verzamelen
 Sport
 Boeken
 Moto's
 Fietsen
   -BMX
   -Brommers
   -Damesfietsen
   -Fietsaccessoire
   -Fietshelmen
   -Fietskleding
   -Fietsonderdelen
   -Herenfietsen
   -Jongensfiets
   -Kinderfietsen
   -Koersfietsen
   -Ligfietsen
   -Meisjesfiets
   -Mountainbike
   -Quads
   -Scooters
   -Snorfietsen
   -Step
   -Tandems
   -Vouwfietsen
FOTO TWEEDEHANDS ARTIKEL DATUM PRIJS
trike ligfiets azub tricon. nooit meer pijn of vallen 
ben je het beu om pijn te hebben tijden of na het fietsen op alle mogelijk plaatsen en val je af en toe of heb je bang om te vallen dan is een trike misschien iets voor u ik verkoop mijn... 
 29/2/2016  2200 
hp velotechniek – scorpion fs 20 – trike ligfiets 
hp velotechniek – scorpion fs 20 – full suspension action trike standard prijs – 3990 euro kleur – zwart/wit – 0 euro ergomesh hs plus(zetel) – 11 cm hoger dan ergomesh geen optie wegens... 
 13/2/2016  3150 euro 
AANTAL: 2       PAGINA: 1 
Ligfietsen zijn een interessant fenomeen. Een paar geleden wanneer de eerste ligfietsen in het straatbeeld verschenen waren ze goed op weg om een heuse hype te worden. Toch bleken de meeste fietsers conservatiever dan gedacht en klampten ze vast aan hun oude, getrouwe fiets. Een ligfiets heeft nochtans vele voordelen. Men moet minder inspanning leveren om dezelfde afstand af te leggen. Vele mensen vinden aan de andere kant ligfietsen gevaarlijk omdat ze te laag bij de grond komen en aldus minder overzicht en zichtbaarheid hebben in het verkeer.

YEZZZ nodigt u uit om ook een GRATIS advertentie te plaatsen. Om een wachtwoord aan te vragen, ga terug naar de homepagina en klik bovenaan in het midden:
ZOEKERTJE PLAATSEN. Deze website bevat online advertenties met vele foto's voor alle verhandelbare goederen en voor services en diensten. Gratis adverteren en aanbieden voor particulieren en handelaars met toevoegen beschrijvingen en opladen van foto's. Gratis kopen en verkopen. Indien u echter op zoek bent naar een bepaald product, kies hierboven een hoofd-categorie en dan een sub-categorie en bekijk de advertenties.

YEZZZ is een website van: To The Point bvba, Parkstraat 41, 9700 Oudenaarde, België, BTW BE 0893.073.357
 

Deze website is een gratis marktplaats voor nieuwe en tweedehands artikelen en producten. Hier zijn ligfietsen en bijhorende artikelen te koop (nieuw en 2ehands). Via gratis advertenties kunnen particulieren en handelaars hun ligfietsen aanbieden. In de rubriek ligfietsen staan zoekertjes uit België en Nederland. Verkoop hier ook uw ligfietsen met een gratis zoekertje. Verkoop van ligfietsen, ligfietsen te koop. Online advertenties met vele foto's op onze grote website voor alle verhandelbare goederen en voor services en diensten. Zoek en vind 2dehands ligfietsen en andere spullen.