CONTACT GRATIS ZOEKERTJE TOEVOEGEN INLOGGEN
   tweedehands

FIETSHELMEN ZOEKERTJES

CATEGORIEňN
 Verzamelen
 Sport
 Boeken
 Moto's
 Fietsen
   -BMX
   -Brommers
   -Damesfietsen
   -Fietsaccessoire
   -Fietshelmen
   -Fietskleding
   -Fietsonderdelen
   -Herenfietsen
   -Jongensfiets
   -Kinderfietsen
   -Koersfietsen
   -Ligfietsen
   -Meisjesfiets
   -Mountainbike
   -Quads
   -Scooters
   -Snorfietsen
   -Step
   -Tandems
   -Vouwfietsen
FOTO TWEEDEHANDS ARTIKEL DATUM PRIJS
fietshelm trek velocis bontrager nieuw 
splinternieuwe sport fietshelm te koop, weg wegens verkeerde maat. merk trek velocis bontrager maat=54-60cm 270gram winkelwaarde nieuw 230euro mag weg voor 170euro voor inlichtingen be... 
 10/8/2015  170euro 
fietshelmen 
fietshelmen zo goed als nieuw maat 52 - 57 cm grijs rood met sterren (zie foto) helm 2 maat 48 - 54 cm grijs met zwarte vierkantjes (zie foto) ... 
 5/8/2009  prijs overeen te komen 
AANTAL: 2       PAGINA: 1 
Fietshelmen bestaan in alle maten, vormen en kleuren. Ze worden vaak gedragen door kinderen die met de fiets naar school gaan. Ze bieden een uitstekende bescherming bij het vallen. Er zijn immers gevallen bekend van valpartijen met dodelijke afloop. Een fietshelm biedt hiervoor de oplossing. Dank zij de vormgeving kunnen fietshelmen er hip uitzien. Door de felle kleuren verbetert de zichtbaarheid van de fietser ook. Een fietshelm is niet verplicht door de wet maar wordt wel sterk aangeraden.

YEZZZ nodigt u uit om ook een GRATIS advertentie te plaatsen. Om een wachtwoord aan te vragen, ga terug naar de homepagina en klik bovenaan in het midden:
ZOEKERTJE PLAATSEN. Deze website bevat online advertenties met vele foto's voor alle verhandelbare goederen en voor services en diensten. Gratis adverteren en aanbieden voor particulieren en handelaars met toevoegen beschrijvingen en opladen van foto's. Gratis kopen en verkopen. Indien u echter op zoek bent naar een bepaald product, kies hierboven een hoofd-categorie en dan een sub-categorie en bekijk de advertenties.

YEZZZ is een website van: To The Point bvba, Parkstraat 41, 9700 Oudenaarde, BelgiŽ, BTW BE 0893.073.357
 

Deze website is een gratis marktplaats voor nieuwe en tweedehands artikelen en producten. Hier zijn fietshelmen en bijhorende artikelen te koop (nieuw en 2ehands). Via gratis advertenties kunnen particulieren en handelaars hun fietshelmen aanbieden. In de rubriek fietshelmen staan zoekertjes uit BelgiŽ en Nederland. Verkoop hier ook uw fietshelmen met een gratis zoekertje. Verkoop van fietshelmen, fietshelmen te koop. Online advertenties met vele foto's op onze grote website voor alle verhandelbare goederen en voor services en diensten. Zoek en vind 2dehands fietshelmen en andere spullen.