CONTACT GRATIS ZOEKERTJE TOEVOEGEN INLOGGEN
   tweedehands
              
DIEREN ADVERTENTIES
Op deze webpagina kan u advertenties met dieren vinden. Tevens worden benodigdheden voor uw huisdier aangeboden. Kijk dus maar rustig rond en maak uw keuze. Zoekertjes voor honden, katten, pups en kittens zijn echter verboden door de wet op de dierenbescherming. Helaas kunnen door toepassing van deze wet geen puppies of kittens worden aangeboden die uw huisdier heeft gebaard. Enkel geregistreerde handelaren kunnen zulke advertenties plaatsen en ze moeten daarbij hun registratienummer vermelden. Aangezien het echter voor ons niet mogelijk is dit te controleren, zien we ons verplicht geen advertenties voor de verkoop van honden en katten meer aan te nemen. Anders riskeren we een boete wegens overtreding van de wet op dierenwelzijn.
ZOEKERTJES
Aquarium Chinchilla Hokken Kooien Knaagdieren Paarden Reptielen
Schildpadden Vissen Vogels
ANDERE CATEGORIEňN
Auto's Boten Muziek Computer Bureau Fotografie
Bijverdienen Feesten Gezondheid Bouwen Kleding Tickets
  
YEZZZ nodigt u uit om ook een GRATIS advertentie te plaatsen. Om een wachtwoord aan te vragen, ga terug naar de homepagina en klik bovenaan in het midden: ZOEKERTJE PLAATSEN. Deze website bevat online advertenties met vele foto's voor alle verhandelbare goederen en voor services en diensten. Gratis adverteren en aanbieden voor particulieren en handelaars met toevoegen beschrijvingen en opladen van foto's. Gratis kopen en verkopen. Indien u echter op zoek bent naar een bepaald product, kies hierboven een hoofd-categorie en dan een sub-categorie en bekijk de advertenties.

YEZZZ is een website van: To The Point bvba, Parkstraat 41, 9700 Oudenaarde, BelgiŽ, BTW BE 0893.073.357
 

Deze website is een gratis marktplaats voor nieuwe en tweedehands artikelen en producten. Hier zijn dieren en bijhorende artikelen te koop (nieuw en tweedehands). Via gratis advertenties kunnen particulieren en handelaars hun dieren aanbieden. In de rubriek dieren staan zoekertjes uit BelgiŽ en Nederland. Verkoop hier ook uw dieren met een gratis zoekertje. Verkoop van dieren, dieren te koop. Online advertenties met vele foto's op onze grote website voor alle verhandelbare goederen en voor services en diensten. Zoek en vind 2dehands dieren en andere spullen.