CONTACT GRATIS ZOEKERTJE TOEVOEGEN INLOGGEN
   tweedehands
              
ADVERTENTIES MET DIENSTEN
Er zijn niet veel plaatsen waar u diensten kan vinden. Deze advertentiesite wil daar iets aan doen. Wanneer u een dienst wilt aanbieden, kan dat gemakkelijk door een zoekertje te plaatsen. Tevens kan u het aanbod bekijken. Zo zal u de geschikte hulp vinden die u wenst. Er kunnen allerlei soorten diensten worden aangeboden. Al dan niet met behulp van dienstencheques. Dit is natuurlijk niet verplicht maar kan een aanzienlijke vermindering inhouden van de kostprijs voor de persoon die de dienst verkrijgt. Zo kan men gemakkelijker beroep doen op mensen die diensten aanbieden. Bovendien is het systeem volkomen legaal. Niemand hoeft dus te vrezen voor negatieve controles van de sociale inspectie.
ZOEKERTJES
Advies Babysitters Bedrijfsadvies Behangen Elektriciteitswerken Glazenwassers
Grime Huishoudelijke hulp Kinderanimatie Kinderopvang Klusjesman Paranormaal
Pensioensparen Poetsvrouwen Publiciteit Schilders Strijkhulp Stukadoors
Timmerman Therapie Vertalen Vrijwilligerswerk
ANDERE CATEGORIEˎ
Auto's Boten Muziek Computer Dieren Fotografie
Bijverdienen Feesten Gezondheid Bouwen Kleding Tickets
  
YEZZZ nodigt u uit om ook een GRATIS advertentie te plaatsen. Om een wachtwoord aan te vragen, ga terug naar de homepagina en klik bovenaan in het midden: ZOEKERTJE PLAATSEN. Deze website bevat online advertenties met vele foto's voor alle verhandelbare goederen en voor services en diensten. Gratis adverteren en aanbieden voor particulieren en handelaars met toevoegen beschrijvingen en opladen van foto's. Gratis kopen en verkopen. Indien u echter op zoek bent naar een bepaald product, kies hierboven een hoofd-categorie en dan een sub-categorie en bekijk de advertenties.

YEZZZ is een website van: To The Point bvba, Parkstraat 41, 9700 Oudenaarde, Belgi묠BTW BE 0893.073.357
The wristwatch is uk replica watches equipped with an Omega movement, providing 55 hours of replica rolex power reserve, achieving an outstanding improvement in omega replica accuracy, performance and anti-magnetic rolex replica uk properties.
 

Deze website is een gratis marktplaats voor nieuwe en tweedehands artikelen en producten. Hier zijn diensten en bijhorende artikelen te koop (nieuw en tweedehands). Via gratis advertenties kunnen particulieren en handelaars hun diensten aanbieden. In de rubriek diensten staan zoekertjes uit Belgi력n Nederland. Verkoop hier ook uw diensten met een gratis zoekertje. Verkoop van diensten, diensten te koop. Online advertenties met vele foto's op onze grote website voor alle verhandelbare goederen en voor services en diensten. Zoek en vind 2dehands diensten en andere spullen.