CONTACT GRATIS ZOEKERTJE TOEVOEGEN INLOGGEN
   tweedehands

PDA ZOEKERTJES

CATEGORIEňN
 Telecom
 Tickets
 Boeken
 Computer
   -Desktop PC
   -CD Rom
   -Geheugen
   -Geluidskaart
   -Laptops
   -Moederbord
   -Monitoren
   -Netwerken
   -PC Games
   -PDA
   -Printers
   -Videokaart
   -Webcams
FOTO TWEEDEHANDS ARTIKEL DATUM PRIJS
 Geen foto 
nokia lumia 920 rood 
toestel in nieuwstaat ( gekocht op 26/02/2013 ), amper enkele maanden oud, windows phone is niet mijn ding en ik wil terug overschakelen naar android. toestel komt van coolblue, factuur is e... 
 28/4/2013  450 
AANTAL: 1       PAGINA: 1 
YEZZZ nodigt u uit om ook een GRATIS advertentie te plaatsen. Om een wachtwoord aan te vragen, ga terug naar de homepagina en klik bovenaan in het midden: ZOEKERTJE PLAATSEN. Deze website bevat online advertenties met vele foto's voor alle verhandelbare goederen en voor services en diensten. Gratis adverteren en aanbieden voor particulieren en handelaars met toevoegen beschrijvingen en opladen van foto's. Gratis kopen en verkopen. Indien u echter op zoek bent naar een bepaald product, kies hierboven een hoofd-categorie en dan een sub-categorie en bekijk de advertenties.

YEZZZ is een website van: To The Point bvba, Parkstraat 41, 9700 Oudenaarde, BelgiŽ, BTW BE 0893.073.357
 

Deze website is een gratis marktplaats voor nieuwe en tweedehands artikelen en producten. Hier zijn pda en bijhorende artikelen te koop (nieuw en 2ehands). Via gratis advertenties kunnen particulieren en handelaars hun pda aanbieden. In de rubriek pda staan zoekertjes uit BelgiŽ en Nederland. Verkoop hier ook uw pda met een gratis zoekertje. Verkoop van pda, pda te koop. Online advertenties met vele foto's op onze grote website voor alle verhandelbare goederen en voor services en diensten. Zoek en vind 2dehands pda en andere spullen.