CONTACT GRATIS ZOEKERTJE TOEVOEGEN INLOGGEN
   tweedehands
              
ADVERTENTIES OVER BOUWEN
Het bouwen van een eigen woning is vaak een zeer moeilijke opdracht. De prijzen swingen vaak de pan uit. Er zal ook steeds meer regels en verplichtingen waar een nieuw huis moet voldoen. Denken we maar aan de regels rondom energieprestatie. De architect is vaak het eerste aanspreekpunt voor de bouwheer. Hij moet op de hoogte zijn van alle regelgeving. Soms kan men er voordeel bij doen om bouwmaterialen tweedehands te kopen. Dit scheelt vaak erg in de prijs. Eveneens wordt gereedschap voor bouw vaak tweedehands aangeboden. Deze website wil de potentiŽle koper en verkoper dichter bij elkaar brengen. Hopelijk kan u komen tot een goed akkoord voor beide partijen.
ZOEKERTJES
Bakstenen Balken Boiler Bouwmateriaal Compressoren Containers
Dakpannen Deuren Doe het zelf Generator Hekken Isoleren
Kasseien Ladder Lasapparatuur Mazouttank Paletten Platen
Pompen Poorten Radiator Ramen Stroomgroep Sanitair
Tegels Trappen Verhuizen Vloeren Zaagtafels  
ANDERE CATEGORIEňN
Auto's Boten Muziek Computer Dieren Fotografie
Interieur Verzamelen Kunst Moto's Kleding Tickets
  
YEZZZ nodigt u uit om ook een GRATIS advertentie te plaatsen. Om een wachtwoord aan te vragen, ga terug naar de homepagina en klik bovenaan in het midden: ZOEKERTJE PLAATSEN. Deze website bevat online advertenties met vele foto's voor alle verhandelbare goederen en voor services en diensten. Gratis adverteren en aanbieden voor particulieren en handelaars met toevoegen beschrijvingen en opladen van foto's. Gratis kopen en verkopen. Indien u echter op zoek bent naar een bepaald product, kies hierboven een hoofd-categorie en dan een sub-categorie en bekijk de advertenties.

YEZZZ is een website van: To The Point bvba, Parkstraat 41, 9700 Oudenaarde, BelgiŽ, BTW BE 0893.073.357
 

Deze website is een gratis marktplaats voor nieuwe en tweedehands artikelen en producten. Hier zijn bouwen en bijhorende artikelen te koop (nieuw en tweedehands). Via gratis advertenties kunnen particulieren en handelaars hun bouwen aanbieden. In de rubriek bouwen staan zoekertjes uit BelgiŽ en Nederland. Verkoop hier ook uw bouwen met een gratis zoekertje. Verkoop van bouwen, bouwen te koop. Online advertenties met vele foto's op onze grote website voor alle verhandelbare goederen en voor services en diensten. Zoek en vind 2dehands bouwen en andere spullen.