CONTACT GRATIS ZOEKERTJE TOEVOEGEN INLOGGEN
   tweedehands
              
TWEEDEHANDS BOTEN
Boten worden vaak tweedehands verkocht. Dit heeft immers aanzienlijke voordelen. De prijs voor een tweedehands boot ligt beduidend lager dan voor een nieuwe boot. Men kan ook onderhandelen over de prijs met de verkoper. Deze zal vaak de boot verkopen voor een prijs die lager is dan de oorspronkelijke vraagprijs. Sommige verkopers van tweedehands boten zien dit als een lucratieve bijverdienste. Ze kopen zelf een boot op en varen er een tijdje mee rond. In sommige gevallen wordt de boot ook wat opgeknapt. Dan verkopen ze dezelfde boot voor een prijs die hoger ligt dan de aankoopprijs. Voor hen is dat een gemakkelijke manier om wat extra centen te verdienen. Daarbij maken ze handig gebruik van advertentiesites zoals deze er ťťn is.
ZOEKERTJES
Bootonderdelen Jetski's Kajak Kajuitzeilboten Motorboten Motorjachten
Rubberboten Speedboten Zeilboten Zeiljachten    
ANDERE CATEGORIEňN
Auto's Bijverdienen Muziek Computer Dieren Fotografie
Interieur Verzamelen Kunst Moto's Diensten Tickets
  
YEZZZ nodigt u uit om ook een GRATIS advertentie te plaatsen. Om een wachtwoord aan te vragen, ga terug naar de homepagina en klik bovenaan in het midden: ZOEKERTJE PLAATSEN. Deze website bevat online advertenties met vele foto's voor alle verhandelbare goederen en voor services en diensten. Gratis adverteren en aanbieden voor particulieren en handelaars met toevoegen beschrijvingen en opladen van foto's. Gratis kopen en verkopen. Indien u echter op zoek bent naar een bepaald product, kies hierboven een hoofd-categorie en dan een sub-categorie en bekijk de advertenties.

YEZZZ is een website van: To The Point bvba, Parkstraat 41, 9700 Oudenaarde, BelgiŽ, BTW BE 0893.073.357
 

Deze website is een gratis marktplaats voor nieuwe en tweedehands artikelen en producten. Hier zijn boten en bijhorende artikelen te koop (nieuw en tweedehands). Via gratis advertenties kunnen particulieren en handelaars hun boten aanbieden. In de rubriek boten staan zoekertjes uit BelgiŽ en Nederland. Verkoop hier ook uw boten met een gratis zoekertje. Verkoop van boten, boten te koop. Online advertenties met vele foto's op onze grote website voor alle verhandelbare goederen en voor services en diensten. Zoek en vind 2dehands boten en andere spullen.