CONTACT GRATIS ZOEKERTJE TOEVOEGEN INLOGGEN
   tweedehands
              
BEELD EN GELUID
Artikelen voor beeld en geluid zijn vaak niet zo gemakkelijk te vinden. Zelfs niet in gespecialiseerde winkels. Bovendien zijn deze artikelen vaak erg duur. Zoekertjes.com wil daarvoor een oplossing bieden en u de kans geven tweedehands producten te zoeken. Deze producten zijn vaak veel goedkoper dan wat u in de winkel vindt. Zeldzame artikelen kunnen hier ook aangeboden worden en verhandeld tegen een passende prijs. Hebt u nog CD's of platen liggen op zolder die u toch nooit meer beluistert? Zo ja, dan kan u ze hier ten gelde maken door zelf ťťn of meer advertenties te plaatsen.
ZOEKERTJES
Bandrecorders CD spelers DVD spelers Draaitafels LCD plasma MP3 spelers
Radio's Televisies Videocamera's Videorecorders Walkmans
ANDERE CATEGORIEňN
Auto's Bijverdienen Boeken Computer Dieren Hobby
Interieur Verzamelen Kunst Moto's Diensten Tickets
  
YEZZZ nodigt u uit om ook een GRATIS advertentie te plaatsen. Om een wachtwoord aan te vragen, ga terug naar de homepagina en klik bovenaan in het midden: ZOEKERTJE PLAATSEN. Deze website bevat online advertenties met vele foto's voor alle verhandelbare goederen en voor services en diensten. Gratis adverteren en aanbieden voor particulieren en handelaars met toevoegen beschrijvingen en opladen van foto's. Gratis kopen en verkopen. Indien u echter op zoek bent naar een bepaald product, kies hierboven een hoofd-categorie en dan een sub-categorie en bekijk de advertenties.

YEZZZ is een website van: To The Point bvba, Parkstraat 41, 9700 Oudenaarde, BelgiŽ, BTW BE 0893.073.357
 

Deze website is een gratis marktplaats voor nieuwe en tweedehands artikelen en producten. Hier zijn beeld en geluid en bijhorende artikelen te koop (nieuw en tweedehands). Via gratis advertenties kunnen particulieren en handelaars hun beeld en geluid aanbieden. In de rubriek beeld en geluid staan zoekertjes uit BelgiŽ en Nederland. Verkoop hier ook uw beeld en geluid met een gratis zoekertje. Verkoop van beeld en geluid, beeld en geluid te koop. Online advertenties met vele foto's op onze grote website voor alle verhandelbare goederen en voor services en diensten. Zoek en vind 2dehands beeld en geluid en andere spullen.